2777
2789

سلام عزیزان من رژیم دختر گرفتم در حدی که قرص کلسیم روزی ۲ تا میخورم و نمک غذام رو کم کردم و روزی ۲ قاشق سرکه میخورم و موز و خرما و پسته و عسل و دارچین و توت فرنگی و این چیزا هم نمیخورم دکتر بهم شیاف واژیسان اسید لاکتیک داد قبل نزدیکی که مخیط واژن اسیدی بشه ولی همسرم الرژی داد بعش و سوزش گرفت حالا میخوام از سرکه رقیق استفاده کنم ولی میزانش رو نمیدونم که چقدر سرکه و اب باشه که اثر کنه و محیط رو اسیدی کنه لطفا تجربه های خودتون هم بگین ممنونم دوستان 

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغذیه اصلا ربطی نداره گلم دو تا از دوستام تحت بهترین دکتر تغذیه بودن و دو تاشون هم برعکس شد

اندیا جون خیلی چیزا دست به دست هم میده فقط احتمالشو ببره بالاتر کمی دکترم میگه در حالت عادی نصف نصف هست دیگه احتمال دختر یا پسر شدن بچه که با این کارها ۲۰ درصد دیگه میشه احتمال رو بالاتر برد ولی خب صددرصد نیست دیگه 

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
ای بابا انگار همه پسر دوستن    

من یکسال کلسیم و منیزیم خوردم بعد پری سه روز نزدیکی میکردم نیم ساعت قبل از نزدیکی نصف استکان سرکه در یک لیتر اب  وارد واژن کردم بچم دختر شد بعد سه ماه سقطش کردم،گفتن جهش کروموزوم بخاطر سرکه خلاف رفت سقطش کردم،بعد از سه ماه دوباره همینکارا رو انجام دادم پسر شد

این نیز میگذرد..........مثل زندگی