2777
2789

بياين بگين اطرافيانتون وقتي از نظر مالي بهتر شدن چه تغييراتي كردن از نظر ظاهر و رفتار و كلاس گذاشتن بگين

أولي رو خودم ميگم شوهر خالم يه ادم نماز خوان تعصبي و كارمند بود يه حقوق بخور نمير داشتن و بيشتر احتياجات خالم و بچه هاشو مادرم در غالب كادو و هديه براشون تهيه ميكرد

تا يه خونه با وأم خريدن و خيلي اتفاقات ديگه كه بگذريم دستشون به دهنشون رسيد و پيشرفت پشت پيشرفت 

و از حالا بگم كه ديگه اون نماز خوندن ها و مؤمن بازي ها تموم شد ديگه اون تعصب خشك  و خالي و گير دادن به دختراش همه تموم شده و اداي ادمهاي باكلاس درميارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومش چادری ومذهبی بود

الان همون خانوم با دوتا دختراش امریکان وبی حجاب😊 نمیدونم این پول لامصب چی سر اعتقادات میاره😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

همچین ادمایی نبود دوروبرم خداروشکر..😊همگی ازاول این مدلی بودیم که هستیم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

داييم رو بابام مثل بچش تو خونش بزرگ كرد

حتي تو خونش كه بود من ديدم خيلي كاراي بدي كرد كه نميگم جاش نيست

ولي بابام از بچش بيشتر بهش محبت كرد ماشين پارس گذاشت زير پاش يه واحد ابارتمان براش كادو عروسي داد

بيشتر هزينه عروسيشم داد

و  اونموقعا محضي كه بيكار نباشه بالا سر كارگرا ميزاشتش تو پروژه هاش

بعد خودش كارمند هنوز تا چند سال خونه خودمون زندكي ميكرد فك كنين چه دومادي همجين كاري ميكنه

بعد بابام يكم وضعش ديكه مثل قبل نبود كم كم فاصله كرفت خون سازمانيشو شيك كرد اون خونه كادوشم داشت 

يه ماشين چيني هم قسطي خريد

ديكه خودش برا ما گرفت

بعد بايكي كه تو كار زيرخاكي بود يكم جيك تو جيك شدن جوگرفتتش فك كرد ميليارد شده ديكه. بعد   سر يه بحث الكي با مامان بزركم كه كرد حواست ابجي كوجيكشو كه خالمه بزنه مامانم نزاشت

يهو انكار تركيد كفت تو كي هستي كه بمن ميگي نكن چيكار كردي برام

مامانمم كفت بشكنه دستي كه نمك نداره

اونم كفت شما  هيج كاري برام نكردين پادويي شوهرتو كردم(كه بخدا من شاهد بودم هيج كاري نميكرد همش دنبال دختر بازيش بود و كلي كارا هم در حق خونوادمون كرد كه اكر بابام بفهمه كه ديكه هيييچ) خلاصه كفت اكر منظورت اون خونه ست كه بموقعش سندشو پرت ميكنم جلوتون

حالا بعد مدتي معلوم شد يارو زير خاكيه كلاه برداره

اومد باز اشتي كرد با مامانم

مامانمم ساده بخشيدش

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بنطرم بهتره بعضی اوقات تغییرات ادمهارو تو خودمونم بگردیم.اینکه چرا زنی جرات نمیکنه تو شهر کوچیک مانتویی بشه ولی تو شهر بزرگ راحت اینکارو انجام میده.این علتش ما هستیم که قضاوتش میکنیم.

هر چیزی که اجازه نقد شدنش داده نشه شک برانگیزه.

خيليا ديدم تغيير كردن خيلي

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊

منم یه خانمی رو میشناسم  که از یه روستای دور اومد با فامیل شوهرم ازدواج کرد و چون رشته ش پرستاری بود تونست کار گیر بیاره و الان همش داره فخرفروشی میکنه که درامدم فلان قدره، پز ماشین و گوشی و ... رو میده

اصلا جوگیر شده بدجور. و همش میخواد خودشو یه جور دیگه نشون بده، با تمام فامیل شوهرشم کاته و باهمه دعوا کرده. خودشو گم کرده کلا

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.