2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کارتش دستمه هر چی بخوام میخرم هر چند ماه یه دفعه یه تیکه طلا میخرم برای پس اندازم.خود شوهرم پیشنهاد ...

یعنی انقدر پول توش زیاد هست ک راحت باشی؟

اخه منم کارتش دستمه ولی راحت نیستم😭

کل سود خالص همسرم میاد تو حساب منبله قابل قبولهپس انداز هم میکنیمو خب خرجها الویت بندی میشن دیگه

رمز موفقیت چیه؟چیکار کردی که میاد به حساب شما؟

کل سود خالص همسرم میاد تو حساب منبله قابل قبولهپس انداز هم میکنیمو خب خرجها الویت بندی میشن دیگه

رمز موفقیت چیه؟چیکار کردی که میاد به حساب شما؟

یعنی انقدر پول توش زیاد هست ک راحت باشی؟اخه منم کارتش دستمه ولی راحت نیستم😭

خرجمون خیلی بالاست دو تا بچه مدرسه ای پرخرج غیرانتفاعی میرن سرویس دارن

فکر میکنم الان قدرت خریدمون خیلی پایین اومده

یارانه و کالابرگ و هیچی هم نمیدن بهمون

درآمدش نسبتا خوبه اما کلا مخالف پول تو جیبی دادن و طلا خریدن و پس انداز خانمه هر چی خرید داشته باشم کارتشو میده بهم سختم نمی گیره اما اوایل از اینور و اونور خریدام میزدم پس انداز میکردم و طلا می خریدم همه رو فورا فروخت تا چیزی نداشته باشم منم دیگه اقدامی نکردم اما خیلی ناراحتم الانم باهاش سر همین قضیه سرسنگینم بعد از حدود ۳۰ سال هیچی پس انداز ندارم خدا ازش نگذره کارمند بودم بخاطر شرایط شغلیش که از این شهر به اون شهر بود کارمم از دست دادم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

درآمدش نسبتا خوبه اما کلا مخالف پول تو جیبی دادن و طلا خریدن و پس انداز خانمه هر چی خرید داشته باشم ...

خب بگید خونه ای چیزی بزنه به نامت

یا یواشکی پس انداز کن

خب بگید خونه ای چیزی بزنه به نامت یا یواشکی پس انداز کن

با صدتومن پس اندازم مخالفه خونه بزنه به نامم؟ یواشکی هم پس انداز کردم پول که بی ارزش میشه طلا هم خریدم فوری فروخت نزاشت نگه دارم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

2825
2823
2791
2779
2792