2821
2789
عنوان

خیلی غصه خونوادم میخورم

203 بازدید | 15 پست

من خداروشکر ازدواج کردم و راضیم زندگی خوبی دارم ولی مشکلات خونوادم و خواهرم داغونم کرده استرسی و زود جوش شدم

خواهرم ازدواجش خیلی بد بود همش تو خونس طفلک هیجا نمیزاره برن ، خیلی مشکلاتش زیاده خیلی ، مامانم پوست پاش تیره شده و پاهاش درد میکنه و داداشم ۱۸ سالشه بیکار میگرده و همش دپرسه بابام هم فشارش اکثرا بالاس و بیکار 😭💔 گاهی وقتا با همسرم میرم رستوران میگم چطور میتونی بخوری در حالیکه خونوادت تفریحی ندارن وتنهان

دلم برا همسرم میسوزه که همش من غمگین میبینه

چیکار کنم خیلی ناراحتم 🥺😓

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری

دلم اتیشه🥺

یلدا تنها بودن الهی بمیرم

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

خب تا جایی که می تونی کنارشون باش

سعی میکنم

قراره خونم بره راه دور

اگه میتونی براشون یه کاری بکن اگه نه که غصه خوردن هم دردی رو دوا نمیکنه

من هم همینطورم خانوادهام برام خیلی مهمن و اگه مشکلی داشته باشن خیلی توی روحیه ام تاثیر منفی میذاره ولی خب سعی میکنم زیاد غصه نخورم.

دلت به حال خودت بسوزه همین همسر چند وقت دیگه سرزنشت میکنه که فقط به فکر خانوادتی و شاد نیستی و . ...

اره واقعا

چیکار کنم متوجه نشه حداقل

چقدر میشود از یک نفر دور شد، وقتی از تو دورتر ندارد؟

«زعم و یقین» یک سفر درونی است؛ جایی که مرزهای اخلاق، عشق و وفاداری با یکدیگر درگیر میشوند.

این رمان نه تنها درباره یافتن عشق است، بلکه درباره تحمل یقین ویرانگرِ «آنچه باید میشد» در برابر زعم شیرین «آنچه شد».

اگر قلبت برای کسانی میتپد که نباید، این داستان برای توست.

اگه میتونی براشون یه کاری بکن اگه نه که غصه خوردن هم دردی رو دوا نمیکنه من هم همینطورم خانوادهام برا ...

منم دقیقا

اخه خب کاری هم نمیتونم از لحاظ مالی چقد میشه ب برادر کمک کرد باید بره سرکار

ناراحتی تو چه دردی از اونا دوا میکنه؟اینکه مثلا یک روز ناراحت باشی منطقیه..ولی اینکه همیشه ناراحت باشی دیگه معنی نداره..ناراحتی تو چه دردی از اونا دوا میکنه؟!میتونی راهنماییشون کنی و راهکار بهشون بدی دیگه بقیش دست تو نیس..انسان همه چیزو نمیتونه کنترل کنه

چقدر میشود از یک نفر دور شد، وقتی از تو دورتر ندارد؟«زعم و یقین» یک سفر درونی است؛ جایی که مرزهای اخ ...

بله ممنونم

ناراحتی تو چه دردی از اونا دوا میکنه؟اینکه مثلا یک روز ناراحت باشی منطقیه..ولی اینکه همیشه ناراحت با ...

دقیقا خیلی لاغر میشم غصه میخورم

هیچ دردی دوا نمیکنه درسته ولی خب ذاتا باز دلم اونجاس و مشکلاتش

2825
2823
2791
2779
2792