2821
2789
عنوان

درمان احساس شدید گناه ⁉️❤️‍🩹🍂

251 بازدید | 25 پست

با یکی آشنا شدم اونم از هر لحاظ فوقالعاده بود

اما من هدفم کشور غربی عه اون تو خاورمیانه است

خیلی هم همو دوست داشتیم اون تایم برام بهترین لحظاتم بود.

اما اون خیلی مذهبی بود و عاشق اسلام

و من همیشه رویای داشتن یک دختر دارم که ازاد باشه مثل من نباشه زندگیش ،که تو کشور اسلامی غیرممکنه

خلاصه از چت جیپیتی نظر خواستم گفت برو آرزو های خودتو دنبال کن با اونم صادق باش بهش رو راست بگو

منم رنگ زدم بهش گفتم بیا فقط دوست باشیم :)♥️

اون خیلی بهم تو تمرین انگلیسی کمک میکرد نمیخواستم از دستش بدم از طرفی هم راضی نبودم عمرش بخاطر من هدر بره

(قبلاً گفت تو کشور های عرب یا باید کامل باشی و ازدواج کنی یا اصلا نباشی)

و اما صداااااااااش😭

داشت منفجججججر میشد البته مطمنم بیشتر بخاطر نه شنیدن بود تا من🫠

یعنی اون که انگلیسی کامل مسلط بود داشت قاطی میکرد !

نمیتونم اون صداشو فراموش کنم دارم دیوانه میشممم

همش تو ذهنمنههه

حس خیلی بدی دارم

اون همیشه باهام مهربون بود کلی چیز هم بهم یاد داد

حتی من تلاش کردم ازم متنفر بشه اون ترکم کنه

اما نشد تا دقیقه آخر که زنگ زدم🥲

الان مطمنم ازم متنفر شده و به خواسته ام رسیدم اما من همش دارم بهش فکر میکنم و خب هیچیز برای من تغییر نکرد !😭❗

بعدشم که کلا اینترنت ها قطع شد فقط یکبار تونستم با کانفیگ وصل شم و بفهمم که منو دلیت کرده و پروفایل اش برام نمیاد😶

منو ببخشش 😭

تا حالا شده همچنین چیزی براتون پیش بیاد؟؟

شب میخوام بخوابم یادم میاد دوباره

صبح بیدار میشم...

همش حس گناه دارم😭😭🥀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عجقم خودتم توی خارمیانه ای

ولی هر چند سخت خوبه که کسی رو معطل خودت نمیکنی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
یکی خلاصشو میگه مرسی🩷

یکی میخواستتش و کمکش میکرد زبان یاد بگیره ولی این خاورمیانه ای نمیخواد و طوری رفتار کرد طرف ازش متنفر بشه و الان کاتن و الانم عذاب وجدان داره

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

درست نبود از خودت کسی رو برونی که اینقدر دوستت داره مطمئن باش تو کشورهای غربی برات صف نکشیدن

واقعیته

درخواست دوستی نده مادرعمومی !!!!!!!!!!!!! کل دنیا رو هم بگردی بازم به این نتیجه میرسی که حیوونی پست تر از مرد وجود نداره!!

یکی میخواستتش و کمکش میکرد زبان یاد بگیره ولی این خاورمیانه ای نمیخواد و طوری رفتار کرد طرف ازش متنف ...

واییی😬

منم باشم والا عذاب وجدان میگیرم😑

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم کپی نکن❌

2825
2823
2791
2779
2792