2821
2789

میدونم چطور باید فریز کرد .

فقط میخوام بپرسم بعد از فریز کردن و آب شدن یخش مزش بد نمیشه؟؟ یا اب نمیندازه ؟؟ برای سالاد میخوام چند ماه دیگه مهمونی برگزار کنم الان که فصلشه میخوام بگیرم بپزم دون کنم بزارم فریزر

البته فقط برای تزیین میخوام بنظرتون برای شام برنجی و پیش غذای سالاد برای هر بیست نفر چند دیس سالاد کافیه؟ سالاد فصل یا همون کاهو منظورمه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از دوسال پیش دارم تو فریزر....موردی تو طعمش ندیدم استفاده میکنم فقط پختم گذاشتم چون خامش بعد یخ ز ...

اها مرسی پس منم میپزم چون موقع مهمونی حال پختو پز ندارم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

من ذرت دون شده حاضری میخرم یا از سبزی پاک کنیا، یا بسته بندی سوپر مارکتی، تا حالا خودم انجام ندادم اما اینا که عالین همیشه هم تو غذا هم سالاد استفاده میکنم

برای اندازه سالاد هم طرف ما برای ۲۰ نفر یه پیرکس بزرگ همیشه نصف بیشترش میمونه، باید ببینی سالاد بخور هستن یا نه ولی فک کنم همون یه دیس کافی باشه، اگه دیست کم حجم و سر خالیه ۱/۵ یا ۲ تا در نظر بگیر

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792