2789
عنوان

گوشت خریدم هییییچ بویی نمیده چرا

369 بازدید | 24 پست

گوشت گوساله خریدم، شستم و چرخ کردم، هییییچ بویی نمیده، هرچی سرمو میکنم تو ظرفی که چرخ شده بودن گوشتا اصلا بو نمیده،نه بوی گوشت میده، نه بوی چربی،نه بوی خون، مشکوک شدم یکم🫤

از طرفی چربی هم نداشت اصلا،اما لخمم باشه باید یه بویی بده

نکنه گوشت چیز دیگه باشه☹️🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به یکی دیگه بگو بو کنه ؛ شاید بینیت مشکل داره

نه جان مشکلی نداره بینیم، عصر حلوا درست کردم کاملا بو حس میکردم

جالبه قلم گوساله هم گرفتم از همونجا ،گذاشتم بپزه عصارشو بگیرم، درسته چوب دارچین و برگ بو انداختم داخلش،اونم بو زیاد نمیده!

درصورتی که قلم گوساله ذاتاً بوی زیادی داره

گوشت و نباید بشوری عزیزمتو کارخونه میشورن یکبار بشوری مواد مغذی شو از دست میده و الودگیش پخش میشه

سالهای سال از مادربزرگم تا مامانم و خودم

همیشه و همیشه شستیم

هیچی هم نشدیم

حاضرم از شستن گوشت مریض بشم اگه گوشت نشسته نخورم😁😁😁

من رو گوشت حساسم خیلی

تاحالا اصلا بیرون چرخ شده نخریدم

همیشه لخم میخرم و میشورم و چرخ میکنم

چه عرض کنم ...قدیم به دام ها خوراکی های خاص میدادن ،الان گرونیه ....معلوم نیست چی میخورن ،چطوری میرس ...

بخدا بچه بودم پدر خدابیامرزم هر وقت میرفت بانک حقوق میگرفت سر راه میرفت قصابی یه رون بزرگ گوسفند میگرفت با ۴ـ۵ کیلو گوساله

وقتی مامانم میخواست آماده کنه گوشتو کل خونه بوی خوب گوشت میداد، چه عطری داشت گوشت، تا چند ساعت خونه بو گوشت میداد

تابستونا در یخچال باز میکردی بوی هلو و زردآلو و توت فرنگی دیوونت میکرد، الان میری بخری بو هم میکنی هیچ بویی نمیدن!!!!!

سالهای سال از مادربزرگم تا مامانم و خودمهمیشه و همیشه شستیمهیچی هم نشدیمحاضرم از شستن گوشت مریض بشم ...

ببین گوساله کلا ضرر داره و تفاوت قیمتش با گوشت گوسفند خیلی کمه.