2789
عنوان

گوشت خریدم هییییچ بویی نمیده چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 24 پست
بله متاسفانه ما ایرانی ها به علم و دانش علاقه ای نداریم

به علم و دانش علاقه داریم جان

ولی بهداشت حرف اول میزنه

ما ایرانیا یچی به اسم طهارت داریم که صدقه سر دینمون داریم ، شما چرا خود زنی میکنی!!!!!

گوشت گوسفند پر از چربی اضافه و موی گوسفند و غده های چربی و خون خشک شده

بعد چطور اونو میشه نشسته مصرف کرد!!!!!

گوشت گوساله هم بلاخره چربی و چیزا اضافه و دور ریز داره

من گوشت که میخرم میارم خونه

۵ دقیقه تو یه لگن استیل آب سرد میریزم و خیس میدم که خونابه کاملا تخلیه بشه بعد تمیز میکنم و تیکه میکنم و میشورم و جابجا میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گوساله کلا ضرر داره و تفاوت قیمتش با گوشت گوسفند خیلی کمه.

گوسفند برای چرخ کردنی اصلا برکت نداره☹️

گوسفندی فقط برای آبگوشت مصرف میکنم

ماهی ۴ وعده ابگوشت میزارم

ولی گوساله برای خورشتی و چرخ کردنی مغذ رون میگیرم

که هم چربی اضافه نداره هم لذیذه

به علم و دانش علاقه داریم جانولی بهداشت حرف اول میزنهما ایرانیا یچی به اسم طهارت داریم که صدقه سر دی ...

یک بار شسته میشه بخاطر همین چیزایی که گفتین و بعد عرضه میشه شستن دوباره و همون خون ابه که میفرمایید مواد مغذی گوشت هستن

میتونید سرچ کنید عزیزمگوشت قرمز تمام خواصشو از دست میده

عزیزم خودت فکر کن به این جمله "گوشت قرمز با شستن همه خواصشو از دست میده" ببین چقدر معقوله. شما نهایتا سطح گوشت رو میشوری. بعد خاصیت ِ مثلا نیم کیلو گوشت قرمز که توی بافت هاشه ، با سی ثانیه آب ریختن روی سطح گوشت از بین میره؟ .

عزیزم با احترام باهات مخالفم.

گوسفند برای چرخ کردنی اصلا برکت نداره☹️گوسفندی فقط برای آبگوشت مصرف میکنمماهی ۴ وعده ابگوشت میزارمول ...

گوسفند چرخ شده از بیرون بگیر. چرا برکت نداره؟ یه مدت فقط گوشت گوسفند بخوری دیگه حالت از گوشت گوساله به هم میخوره. اتفاقا هرچی گوشت گوسفند آب بشه، یعنی سالم تره ولی اگه واست مهمه که برکت داشته باشه، گوسفندی بخر که جوون نباشه و مغزدار باشه. میبینی برکت میکنه. خودتم چیزی بهش اضافه کن

به علم و دانش علاقه داریم جانولی بهداشت حرف اول میزنهما ایرانیا یچی به اسم طهارت داریم که صدقه سر دی ...

راستی قبل چرخ کردن میتونی نیم ساعت بذاری فریزر و نیمه منجمد شه بعد چرخ کنی بهتر میشه.

اگرم گوشت خریدی که بوی بد داشت اصلا اصلا اصلا مصرف نکن؛ پر از باکتریه و باید مستقیم بره تو سطل آشغال و پولشو از قصاب پس بگیر. برو اصلا بزن تو سرش ؛ دیگه یه قصاب اینارو میدونه چون شغلشه و اگه آشغال بده دست مردم باید اون آشغالارو کوبید تو سرش که مردم رو مریض میکنن. به هیچ وجه با ادویه و چیزای دیگه، گوشتی که بوی بد میده رو ، بوشو نگیر و خوش طعمش نکن. چون فاسد شده و سرشار از باکتری های بیماری زاس و مثل سم میمونه.

ازین به بعد گوشت خریدی به بافتش و بوش و اینا همون موقه دقت کن. خوب نبود اصلا نخر.

اسی جااان شما خودت ماشالا خیلی کارت درسته و واقعا کدبانویی. منم خواستم تاکید کنم نذارین هر کسی هر حرف غیرمنطقی رو بهتون غالب کنه.

اتفاقا کار شما از همه نظر (هم علمی هم عقلی هم عرفی) بهتره.

اون خونابه هارو باید شست. علم هم نگفته خونابه و آشغالهای گوشت رو بخوری. درسته که خونابه ها از خودِ گوشته ولی وقتی میاد بیرون باید بگیری و ضررش بیشتر از نفعشه؛ حتی در حین پخت هم معمولا به شکل تیکه های تیره رنگ توی خورش دیده میشه اگه دیدی بندازش بیرون از ظرف غذات.

ایشون فقط میگن پرسیدم و خوندم. خدا به ما عقل هم داده. انگار ما نخوندیم و نپرسیدیم. ولی ما از عقلمون هم استفاده می کنیم در ضمن اینکه از منابع مختلف هم می خونیم. نه از یه منبع.

من خودم آدم کم همتی هستم واسه چرخ کردنِ گوشت ؛ و واقعا حوصله شو ندارم گوشت توی خونه چرخ کنم ولی شما که میتونی، کارت خیلی خوبه که آشغالا و کثیفی هاشو میگیری بعد خودت چرخ میکنی. و میدونی چی توش میکنی.

اون گوشتی هم که گفتی بو نداره، کاش زودتر دقت میکردی. اگه بافتش پنبه ایه ینی به درد نمیخوره. گوشت بدون بو هر وقت خریدی انگشتت رو فرو کن ببین وقتی انگشتتو برمیداری بافت گوشت برمیگرده به حالت اول یا نه. اگه برنگشت یعنی گوشتش داغونه و اینکه بوش رفته به خاطر ِ بلاییِ که قبل از فروش سر اون گوشت آوردن.

اونا که بدون بوعه، اگه رنگ اش قرمز روشن و طبیعیه ینی تیره و سیاه نیس و بافتش ارتجاعی و سفته (که با فرو کردن انگشت میتونی تست کنی)، و اگه سطحشم لیز و چسبنده نیس ، احتمالا بی بو بودنش به خاطر اینه که خیلی کم سن و تازه اس. و با خیال راحت بخور.

ولی اگه این ویژگیارو نداره ینی روش حالت لزج و رنگ پریده و خیس و شله یا بیش از حد آبکی و رنگ پریدس، و هیچ بویی هم نداره برو بزن تو سر صاحبش چون گوشت فاسد بوگندو رو بو زدایی کرده تا قالب کنه به مشتری. شایدم از کشتارگاه واسش اینجوری آوردن و خودش بی خبره. به هر حال نخور که مریض میشی.