اسی جااان شما خودت ماشالا خیلی کارت درسته و واقعا کدبانویی. منم خواستم تاکید کنم نذارین هر کسی هر حرف غیرمنطقی رو بهتون غالب کنه.
اتفاقا کار شما از همه نظر (هم علمی هم عقلی هم عرفی) بهتره.
اون خونابه هارو باید شست. علم هم نگفته خونابه و آشغالهای گوشت رو بخوری. درسته که خونابه ها از خودِ گوشته ولی وقتی میاد بیرون باید بگیری و ضررش بیشتر از نفعشه؛ حتی در حین پخت هم معمولا به شکل تیکه های تیره رنگ توی خورش دیده میشه اگه دیدی بندازش بیرون از ظرف غذات.
ایشون فقط میگن پرسیدم و خوندم. خدا به ما عقل هم داده. انگار ما نخوندیم و نپرسیدیم. ولی ما از عقلمون هم استفاده می کنیم در ضمن اینکه از منابع مختلف هم می خونیم. نه از یه منبع.
من خودم آدم کم همتی هستم واسه چرخ کردنِ گوشت ؛ و واقعا حوصله شو ندارم گوشت توی خونه چرخ کنم ولی شما که میتونی، کارت خیلی خوبه که آشغالا و کثیفی هاشو میگیری بعد خودت چرخ میکنی. و میدونی چی توش میکنی.
اون گوشتی هم که گفتی بو نداره، کاش زودتر دقت میکردی. اگه بافتش پنبه ایه ینی به درد نمیخوره. گوشت بدون بو هر وقت خریدی انگشتت رو فرو کن ببین وقتی انگشتتو برمیداری بافت گوشت برمیگرده به حالت اول یا نه. اگه برنگشت یعنی گوشتش داغونه و اینکه بوش رفته به خاطر ِ بلاییِ که قبل از فروش سر اون گوشت آوردن.
اونا که بدون بوعه، اگه رنگ اش قرمز روشن و طبیعیه ینی تیره و سیاه نیس و بافتش ارتجاعی و سفته (که با فرو کردن انگشت میتونی تست کنی)، و اگه سطحشم لیز و چسبنده نیس ، احتمالا بی بو بودنش به خاطر اینه که خیلی کم سن و تازه اس. و با خیال راحت بخور.
ولی اگه این ویژگیارو نداره ینی روش حالت لزج و رنگ پریده و خیس و شله یا بیش از حد آبکی و رنگ پریدس، و هیچ بویی هم نداره برو بزن تو سر صاحبش چون گوشت فاسد بوگندو رو بو زدایی کرده تا قالب کنه به مشتری. شایدم از کشتارگاه واسش اینجوری آوردن و خودش بی خبره. به هر حال نخور که مریض میشی.