2777
2789

من فقط چن ماهه اولو بهش قطره هاشو درست درمون دادم بقیرو ندادم چون اهن دندوناشو سیاه کرد دستم سرد شد ولی اشتباه کردم.کم غذا و کم خوابه بنظرتون ربطی داره.الان کاری میتونم کنم ؟شربتی چیزی بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دوسالو هف ماهشه اخه

عب نداره بده تا دوسال مداوم بده قطرشم خارجی بگیر سیا نکنه از رو قطره اهنم برااینکه سیاه نکنه و خوب جذب بشه اب پرتقال یا اب لیمو بده یا بکش رو دندوناش

ببرم بگم ک شربتاشو ندادم؟ 😟

برو بگو بچم مريضه  قطره اهنش هم پريروز تموم شده اينجوري بگو 

نترس ولي ببرش نهايت ميگه فلان دارو رو بهش بده اهن هم شروع ميكني ببرش

عزیزم مگه چکاب دوسالگی ندادین؟؟

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه باید تا دوسال  بخوره اهن و مولتی بعدش ازمایش میده اگه اوکی بود قط میشه موفق باشید

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من اينجوري بود بعد بردم چكاب هم كم خون بود هم ويتامين دي بدنش كم بود تازه شربت كامل دادمش😔 الان دارم فروگلوبين ميدمش با كلسيم كر خيلي بهتره عزيزم شما ببر دكتر تا بگي اومدم چكاب ميفرسته ازمايش اصلا هيچي نگو ك شربت ندادم 

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗