من فقط چن ماهه اولو بهش قطره هاشو درست درمون دادم بقیرو ندادم چون اهن دندوناشو سیاه کرد دستم سرد شد ولی اشتباه کردم.کم غذا و کم خوابه بنظرتون ربطی داره.الان کاری میتونم کنم ؟شربتی چیزی بدم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بچه باید تا دوسال بخوره اهن و مولتی بعدش ازمایش میده اگه اوکی بود قط میشه موفق باشید
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من اينجوري بود بعد بردم چكاب هم كم خون بود هم ويتامين دي بدنش كم بود تازه شربت كامل دادمش😔 الان دارم فروگلوبين ميدمش با كلسيم كر خيلي بهتره عزيزم شما ببر دكتر تا بگي اومدم چكاب ميفرسته ازمايش اصلا هيچي نگو ك شربت ندادم
میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗