2777
2789
عنوان

بی بی چکام مثبت شد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 29 پست
ای جانم.... مبارکت باشه ان شاءالله به سلامتی و تندرستی باورت شاید نشه ولی داشتم میخوابیدم ا ...

ممنووووون عزیز دلم 

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
اولین نی نیِ؟ له خاطر عکس پروفایلت پرسیدم

آره عزیزم این عکس بچه داداشمه جونمه😍

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بچه حالش عجیبتر و قشنگترِ.... پس بیشتر خوشحال بشم    

فداااات عزیزم.راستی بچه داری؟؟؟

وقتی بچه خودت بیاد به طور عجیبی حس میکنی  بچه ات از همه بچه های نزدیکان برات مهم تره.... دیگه ...

واقعا؟؟!خیلی به برادر زاده هام وابسته م 3روزه ندیدمشون دارم دیوونه میشم

واقعا؟؟!خیلی به برادر زاده هام وابسته م 3روزه ندیدمشون دارم دیوونه میشم

منم قبل از پسرم خواهرزادم رو خیلی مادروار دوس داشتم 

ولی بعد از تولد پسرم به اندازه خاله دوسشون دارم

امیدی هست...چون خدایی هست

وای عزیزم دیدم نوشتی باردارم اشکم در اومد توروخدا واسه منم دعا کن انقدر این چند روز خبر بارداری ناخواسته اطرافیانمو شنیدم واقعا دلم شکسته که خودم باردار نشدم 😢😢😢😢😢

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
وای عزیزم دیدم نوشتی باردارم اشکم در اومد توروخدا واسه منم دعا کن انقدر این چند روز خبر بارداری ناخو ...

الللهههیییی عزیزم ان شالله خدا به زودی زود بهت نی نی بده اونم دوقلو

بچه ها دلم میخواد زاار بزنم امشب اومدم به بابام بگم دختر خالم بازم توراهی داره یه جوری گفتم که فکر کردن خودمو میگم یه نگاهی از سره شوق بهم کردن که نفهمیدم چجوری در کسری از ثانیه چطوری بگم که فلانی رو میگم دومیشون تو راهه ..دلم آتیش گرفت کاش بتونم همیچین ذوقی رو واقعا تو چشمای پدر مادرم ببینم خواهرمم یازده ساله که بچه دار نمیشه دلم خیلی غصه داره برام دعا کنین دمه ماه رمضونی ..الانم پری نشدم هنوز خیلی از‌موعدش گذشته اما سابقه ی نشدن رو دارم و فکر نمیکنم این ماه هم باردار باشم تقریبا ده روز پیش بی بی گذاشتم منفی بود اخرین پریودم هفت فروردین بوده ...توروخدا دعا کنین واسه منو خواهرم ..پس فردا مجبورم بی بی بذارم که مطمئن شم برای روزه های ماه رمضان ...اما میترسم از منفی بودنش خوااااهش میکنم دعا کنید 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
منم قبل از پسرم خواهرزادم رو خیلی مادروار دوس داشتم  ولی بعد از تولد پسرم به اندازه خاله دوسشو ...

خدا حفظ کنه گل پسرتو...همچنین خواهر زادتو😚

الللهههیییی عزیزم ان شالله خدا به زودی زود بهت نی نی بده اونم دوقلو

خخخ عزیزم دعا کن یه قل به خواهرم بدا یکی به من ..

بچه ها دلم میخواد زاار بزن امشب اومدم به بابام بگم دختر خالم بازم توراهی داره یه جوری گفتم که فکر ک ...

عزیزم من اصلا فک نمیکردم باردار باشم...حتی تا4.5روز پیش انقد تو پارک دویدم ولی دیروز یهو به دلم اومد که بی بی بزنم یه دونه تو خونه داشتم رفتم بی بی زدم حتی بهش نگاه نکردم دستامو شستم فک میکردم منفیهیهو دیدم2خط افتاده بدون هیچ علاااایمی.ولی واقعا این ماه بیخیال بودم بعد3تای دیگه خریدم اوناهم مثبت شدن تا الان باورم نشده...توهم چندماه بیخیال شو اصلا از فکر بارداری بیا بیرون ان شالله که باردار میشی.راستی چندماه اقدامی؟؟!