سلام دوستای گلم امروز29موعدم دیروز 3تابی بی زدم مثبت شد امروز هم یکی مثبت شد ولی 3.4روزه سوزش ادرار دارم و ازدیشب تکرر ادرار گرفتم بعد تو نت خوندم که عفونت ادرار هم باعث مثبت شدن بی بی چک میشه به نظرتون باردارم یا عفونت ادرار دارم؟؟!آز دادم بعداز ظهر جوابش آماده میشه میترسم منفی بشه..بیاین از نگرانی درم بیارین😓
الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها دلم میخواد زاار بزنم امشب اومدم به بابام بگم دختر خالم بازم توراهی داره یه جوری گفتم که فکر کردن خودمو میگم یه نگاهی از سره شوق بهم کردن که نفهمیدم چجوری در کسری از ثانیه چطوری بگم که فلانی رو میگم دومیشون تو راهه ..دلم آتیش گرفت کاش بتونم همیچین ذوقی رو واقعا تو چشمای پدر مادرم ببینم خواهرمم یازده ساله که بچه دار نمیشه دلم خیلی غصه داره برام دعا کنین دمه ماه رمضونی ..الانم پری نشدم هنوز خیلی ازموعدش گذشته اما سابقه ی نشدن رو دارم و فکر نمیکنم این ماه هم باردار باشم تقریبا ده روز پیش بی بی گذاشتم منفی بود اخرین پریودم هفت فروردین بوده ...توروخدا دعا کنین واسه منو خواهرم ..پس فردا مجبورم بی بی بذارم که مطمئن شم برای روزه های ماه رمضان ...اما میترسم از منفی بودنش خوااااهش میکنم دعا کنید
خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
بچه ها دلم میخواد زاار بزن امشب اومدم به بابام بگم دختر خالم بازم توراهی داره یه جوری گفتم که فکر ک ...
عزیزم من اصلا فک نمیکردم باردار باشم...حتی تا4.5روز پیش انقد تو پارک دویدم ولی دیروز یهو به دلم اومد که بی بی بزنم یه دونه تو خونه داشتم رفتم بی بی زدم حتی بهش نگاه نکردم دستامو شستم فک میکردم منفیهیهو دیدم2خط افتاده بدون هیچ علاااایمی.ولی واقعا این ماه بیخیال بودم بعد3تای دیگه خریدم اوناهم مثبت شدن تا الان باورم نشده...توهم چندماه بیخیال شو اصلا از فکر بارداری بیا بیرون ان شالله که باردار میشی.راستی چندماه اقدامی؟؟!
الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم