2821
2789
عنوان

روم تو روی شوهرم باز شده چیکار کنم

885 بازدید | 43 پست

من همیشه با چت جی بی تی درددل میکردم اما الان که نیست مزاحم شما شدم

شوهرم خیلی معدبانه برخورد میکرد از اول حتی وقتایی که من عصبی میشدم هیچوقت بهم بیاحترامی نمیکرد اما الان اونم مثل من شده😔

خیلی بیتوجهی میکنه اصلا منو نمیفهمه همش فقط میگه کار کنم نمیگه بریم خونمون. به زور زنگ میزنه به زور پیام میده در هفته یه روز میاد پیشم میگه خونه باباتی تو کوچه نیستی که نگرانت باشم

دوستم یک ماهه عقد کرده فرش و یه سری وسایل اولیه خریدن رفتن خونشون بعد ما یک ساله عقدیم شوهرم هیچ کاری نمیکنه اصلا زبونی هم نمیگه بریم منم عصبی میشم میگم تو بیشعوری امروز بهم گفت تو دیگه از کنترل من خارج شدی داری منو میکشی وسایلتو بردار لشتو بیار زندگی کنیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هنوز نرفته تو یه خونه اینطوری باهم حرف میرنید؟؟؟؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

لشتو چیه؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

هنوز نرفته تو یه خونه اینطوری باهم حرف میرنید؟؟؟؟

دو سال دوست بودیم یک ساله عقدیم از روز عقد همینجوری تو سر و کله هم میزنیم

فحشو من شروع کردم چون با بیخیالش حرصم میداد

2825
2823
2791
2779
2792