2777
2789
عنوان

بچه ها کسی با بیماری هاشیموتو باردار شده؟ خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25409 بازدید | 172 پست
مطمینین؟دکتر من این رو نگفت اصلا

دکتر که نمیاد روحیه ی مریض رو پایین بیاره میگه تحت کنترله پس پیشگیری کرده دیگه.

ولی شما یه سرچ کن من کلی مقاله خوندم که بفهمم این بیماری من چرا کنترل نشده.

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انتی تیپی او سال ۹۴ ۱۱۷ بود و لوتیروکسین روزی یه دونه دکتر بهم داد و تا امروز همینطور دارم میخورم ...

اره ،tpo یه عامل محرک داره.که بالا میره..که برا هرکسی فرق میکنه.....شاید حساسیت به گلوتن یا لبنیات یا قند،یا وجود ویروس یا باکتری باشه،البته کمبود ویتامین D  هم خیلی موثره......اگه عامل محرک رو بشناسی و کنترلش کنی،عدد انتی میاد پایین

تهرانی ؟ برو پیش نوید سعادت دامغانی.  تو میدان تجریش

والا دکتر زنانم الان دکتر گلشیرازیه خودش گفت جواب آزمایشتو ببر پیش دکتر وحید یوسفی غدد و متابولیسم بعد با داروهایی که اون داد دوباره بیا پیش من

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
اره ،tpo یه عامل محرک داره.که بالا میره..که برا هرکسی فرق میکنه.....شاید حساسیت به گلوتن یا لبنیات ی ...

من هم ویتان دی۳ خیلییییی پاینه که هفته ای یه دونه قرص ۵۰هزار میخورم. هم بخاطر عدم کاهش وزن پی سی او شدم. من هرکاری میکنم کاهش وزن ندارم و الان بخاطر اینکه بتونن وزنمو از طریق دکتر غدد بیارن پایین و مشکل رو متوجه بشن این آزمایشهارو دادم و الان فهمیدم که مسبب اصلی همینه

هاشیموتو یه بیماری خود ایمنی که فقط به غده تیرویید حمله میکنه و مانع تولید هورمون تیروکسین میشه که اصطلاحا کمکاری تیرویید میگن بهش و با خوردن دوز مشخص و معین قرص لووتیروکسین کنترل میشه و به مانند یک فرد سالم شخص میتونه زندگی و اقدام به بارداری کنه.فقط باید همیشه تا آخر عمر تحت نظر متخصص غدد باشه و قرص مصرف کنه.خودمم دارم و هیچ مشکلی هم ندارم.در ضمن علت بسیاری از کمکاریها یعنی اکثریتشون همین هاشیموتو هست.

من هم ویتان دی۳ خیلییییی پاینه که هفته ای یه دونه قرص ۵۰هزار میخورم. هم بخاطر عدم کاهش وزن پی سی او ...

من دو ماه اول که قرص و شروع کردم،دو‌کیلو کم کردم...الان وزنم ثابت مونده....

منم خیلی استرس دارم واسه بارداری،ولی تو همین نی نی سایت ،خوندم که خیلی از خانوما تحت نظر دکتر بارداری خوب و بچه های سالمی داشتن خداروشکر.....توکل کردم به خدا.

هاشیموتو یه بیماری خود ایمنی که فقط به غده تیرویید حمله میکنه و مانع تولید هورمون تیروکسین میشه که ا ...

درسته عزیزم درصورتی مشخص میشه کنترل شده که تی پی او افزایش پیدا نکنه واسه من روند رو به رشد داشته

درضمن الان میفهمم بی بی چکهای با حاله ی مثبت و بعد چند روز شروع شدن پریودم علتش چی بوده همیشه از بی بی چک متنفر بودم و فکر میکردم کاذبه ولی بدبخت داشته درست نشون میداده این مریضی لعنتی نمیزاشته چیزی وارد بدنم بشه

هاشیموتو یه بیماری خود ایمنی که فقط به غده تیرویید حمله میکنه و مانع تولید هورمون تیروکسین میشه که ا ...

عزیزم یعنی Tpo  به تخمدان اسیب نمیرسونه؟؟ اخه الان اینجا خوندم،خیلی نگران شدم😢😢

tsh شما چنده؟

با مصرف روزی یه دونه لئوتیروکسین ۵.۸۸ هست که زده بالاست رنجش

راستی به آنتی بادی دیگه هم توی آزمایشم هست که رنج نرمالش ۱۸ بوده مال من ۶۷ هست اونم باز مربوط به تیروئید و تی پی او هستش

دیروز سونوگرافی تیروئیدم دادم گره های ریز متعدد و یه گره ی بزرگ نشون داد

درسته عزیزم درصورتی مشخص میشه کنترل شده که تی پی او افزایش پیدا نکنه واسه من روند رو به رشد داشته د ...

الان شما تازه متوجه بیماریت شدی استرس داری،ولی اصلا نگران نباش عزیزم خیلی عادیه،اکثریت دارن و بچه هاشون هم سالمن.منم تازه متوجه بیماریم شده بودم خیلی ناراحت بودم و ترسیده بودم.زیادم به نوشته های تو نت اعتنا نکنید چون معلوم نیست نویسندش یه شخص عادیه یا یه پزشک.من که فوق تخصص غدد میرم و همه چی اوکیه.

عزیزم یعنی Tpo  به تخمدان اسیب نمیرسونه؟؟ اخه الان اینجا خوندم،خیلی نگران شدم😢😢

من که یه مقاله خوندم اگر کنترل نشه به تخمدان هم آسیب میرسونه. ولی خداروشکر برای شما خیلی خوب جواب داده داروهاتون نگران نباشید