2777
2789
عنوان

بارداری و زایمان

241 بازدید | 14 پست

خانومای اصفهانی کمک!!!!!!

دکتر نفیسه انصاری بیمارستان عسگریه

یا دکتر یگانه بیمارستان زهرای مرضیه بنظرتون کدوم بهتره؟🤔

تعداد رای : 2
نظرسنجی
عسگریه
2
100%
زهرای مرضیه
0
0%

من دکترم انصاریه هفته ۳۶ هستم. 

دکتر عروس عمم و دختر عمم یگانه بود عروس عمم سرکلاژی بود و راحت زایید کلا ۳ تا بخیه خورد.خودش خوش زا بود

ولی دختر عممو بیچاره کرد چند ساعت درد طبیعی کشید سنش بالا بود هرچی به دکترش میگفت من توانشو ندارم برا طبیعی قبول نمیکرد آخرش دید واقعا نمیتونه سزارینش کرد. 

تو کلاسای بارداری هم که میرفتم یکی اومده بود کلاس که قبلا خودش تو بخش زایمان زهرای مرًیه کار میکرد میگفت مریضای  یگانه خیلی برا خودشون و بچه شون مشکل ایجاد میشه چون میخوان مریضو زوری طبیعی بزائونن و کاری به بدنش و توانش ندارن.  خوده مامایه که تدریسم میکرد میگفت شکایت براش زیاده  ولی من به چشم خودم دیدم که انصاری به چند نفر گفت سر بچت بزرگه طبیعی اذیت میشی برو سز شو. 

انصاری خیلی خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکترم انصاریه هفته ۳۶ هستم.  دکتر عروس عمم و دختر عمم یگانه بود عروس عمم سرکلاژی بود و راحت ...

ممنون عزیزم

برای قبل بارداری رفتم پیش یگانه برخوردش خوب بود ولی از زایمانش میترسم چون برای بچه اولم مشکل پیش اومد🙁

ممنون عزیزم برای قبل بارداری رفتم پیش یگانه برخوردش خوب بود ولی از زایمانش میترسم چون برای بچه اولم ...

بچه اولتو پهلو کی بودی؟ طبیعی بودی یا سز؟ چه مشکلی؟

انصاریم برخوردش خوبه. خیلی مهربونه

من دکترم انصاریه هفته ۳۶ هستم.  دکتر عروس عمم و دختر عمم یگانه بود عروس عمم سرکلاژی بود و راحت ...

ایشالا ک بسلامتی زایمان کنی پسشما از انصاری راضی هستی؟؟؟ عسگریه میری  بیمارستانش خوبه؟

ایشالا ک بسلامتی زایمان کنی پسشما از انصاری راضی هستی؟؟؟ عسگریه میری  بیمارستانش خوبه؟

سلامت باشی. 

آره خدایی راضی ام هول الکی تو دل آدم نمیندازه قرص الکی نمیده الکی الکی هم سونو نمیفرسته. 

خونسرد و آرومه

اره انشالله عسگریه

بچه اولتو پهلو کی بودی؟ طبیعی بودی یا سز؟ چه مشکلی؟ انصاریم برخوردش خوبه. خیلی مهربونه

جعفری بودم بیمارستان صدوقی 

زایمانم زودرس بود هفته ۳۱ ک اکسیژن ب مغز بچم نرسید موقع زایمان با اینکه سزارین بودم الان ۷ سالشه نمیتونه راه بره😔

شب عید نوروزم بود همه بیمارستان مرخصی بودن

جعفری بودم بیمارستان صدوقی  زایمانم زودرس بود هفته ۳۱ ک اکسیژن ب مغز بچم نرسید موقع زایمان با ...

آخی عزیزم.ناراحت شدم. 

اسم دکتر جعفری رو هم زیاد شنیدم. الان از کارتش عکس میگیرم میفرستم برات