2821
2789
عنوان

اصلاح صورت

116 بازدید | 15 پست

قبلن صورتم جوش میزد اما الان چند وقتیه که دیگه خوب شده دوسدارم اصلاح کنم صورتمو میترسم دوباره جوشای بد بزنم کسی تجریه داره ؟؟اگ اصلاح کنم جوش میزنم دوباره؟چکار کنم ک نزنم ؟کیا مث منن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورتت و تیغ مخصوص صورتت تمیز باشه فشار دستت هم زیاد نباشه و و اروم شیو کنی جوش نمیزنی بعد شیو هم دست به صورتت اصلا نزن رو بالشتی و... زود به زود بشور چون بعد شیو صورت حساس میشه

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بند نکن اصلا

الان تا چند وقت پوستت حساسه بند کنی دوباره میریزه بیرون

منم صورتم خیلی جوش میزد بعد که بهتر شد و جوشاش رفت جرعت نداشتم بهش دست بزنم

اما با تیغ اصلاح صورت که شیو کردم خیلی خوب بود

دوستام هم موبر استفاده کردن خیلی راضی بودن

بعد از اینکه حالا موبر یا تیغ استفاده کردی صورتتو با اب سرد بشور و روش یه تیکه یخ رو ماساژ بده چند دقیقه

حالا اگه خیلی حساسی گلاب بزن بدش ولی خوب همون یخ کافیه

قبلش صورتتو با تونر تمیز کن. اگه میتونی از تیغ اصلاح استفاده کن و به سمت موافق موها تیغو بکش بعدش از ژل آلوورا استفاده کن حتما و تا ۲۴ ساعت از کرم و چیزای دیگه استفاده نکن فقط آبرسان سبک بزن از کرم ضد آکنه هم میتونی بعدش استفاده کنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز