2821
2789
عنوان

شرایط خاستگار جدید خواهرم

381 بازدید | 19 پست

خواهرم یکبار جداشده بعلت اعتیاد همسرش

بچه نداره

یکی از همکلاسی های کلاس زبانش ازش خاستگاری کرده

شرایط خواهر منو میدونه

گفته من فقط به پدر و مادرم میگم خواهر برادر هام نمیخوام بدونن که تو قبلا ازدواج داشتی

پسره کارمنده

ماشین داره

پس انداز هم داره

خانواده پولداری داره

پدر مادر پسره راضی نیستن و با زور پسرشون زنگ زدن برای خواستگاری

پدرم میگه ولش کن به صلاح نیست این وصلت بعدا برات دردسر میشه میزنن تو سرت

بگیردش

خلال_سیب_زمینی_مزمز_ سابقم.  ➖ عالم ودانشمندی که وارد جهنم می شود...▫️ رسول الله ﷺ میفرماید: مردی در روز قیامت احضار شده و در آتش انداخته می‌شود که روده‌هایش از شمکش خارج است وهم چون خری که در آسیاب بسته باشد، آنرا می‌چرخاند، اهل دوزخ بر او گرد آمده می‌گویند: ای فلانی چرا به چنین وضعی گرفتار شدی؟ آیا تو به کارهای خوب امر نمی‌نمودی و از کارهای بد مردم را منع نمی‌کردی؟🔸او می گوید:‌بله،‌ به کار های خوب امر می کردم،‌ ولی خود آنرا بجای نمی آوردم واز کارهای بد منع می کردم وآنرا خود انجام می دادم.[‌متفق علیه].‌‌‌گر نداری دانش ترکیب رنگ بین گلها ، زشت یا زیبا مکن.!🥀خوب دیدن،شرط انسان بودن است🌝عیب را ، در این و آن پیدا مکن..!🖤.    آللَّهُــمَّ صَلِّ وَسَـــلِّمْ وَبَارِكْ على نَبِيِّنَـــا مُحمَّد🤍•  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ازدواج دوم خیلی سخت تر از ازدواج اوله

و خیلی به تحقیق و فکر بیشتری نیاز داره

همه جوانب باید سنجید

حتما حتما پیش یک مشاور خبره برن

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

خانواده همسر من ناراضی بودن و من و خانوادم چون پسر رو میشناختیم کاملا و میدونستیم چه جوریه اوکی بودیم و ازدواج هم کردیم

اماااا خیلی چیزا بستگی به پسر داره

شرایط خواهرتون متفاوت هم هست

اینکه خواهر برادرش خواسته ندونن یعنی بعدا مشکل ساز میشه اون مخالفت

رد کنین

ازدواج دوم باید خیلی ریسکش کمتر الان باشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نباید ب پدر مادرشم میگفت

این چیزا رو نمیشه پنهان کرد.ازن ور و اونور می فهمیدن.حتی شده شب عروسی فامیل دختر به گوششون می رسوندن

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

2825
2823
2791
2779
2792