2789

با یه آقایی مجازی آشنا شدم که بنظرم خیلی آدم خوب و مهربونیه و از یه شهر دیگه اس همسن هستیم قصدشم گفته ازدواجه ولی نمیدونم اصلا برای این رابطه وقت گذاشتن ارزششو داره یا نه؟ یبار خواستم بهم بزنم که با کلی اصرار برگردوندم فعلاکسی دیگه ای تو زندگیم نیست ولی آدم تو آب نمک خوابوندن کسی هم نیستم و کلا هدفم اینه که زودتر ازدواج کنم و زندگی خودمو بسازم چون پدر مادرم هیچوقت پشتم نبودن و تا این سن تنهایی تنها بودم و خسته شدم از تنهایی دلم میخواد خونواده ی خودمو داشته باشم و خوشحال زندگی کنم

معلومه که نه

توی شهر خودتون برو اشنا شو یا سنتی

مجازی معلوم نیست کی بیاد...

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همینکه با 32 سال سن وارد همچین رابطه ای شدی نشون میده چقدر از دنیا بی خبری. نه ارزششو نداره

بیخبر نیستم میدونم کم پیش میاد همچین رابطه ای به نتیجه برسه خواستم تمومش کنم کلی اصرار و التماسم کرد که نمیتونم ازت بگذرم و آینده قشنگی پیش رومونه

فقط احساسی تصمیم نگیر

جوانب کارو در نظر بگیر

ببین محاسنش چیه

معایبش چیه

معایبش ایا اونقدر سطحی هست که بتونی تحمل کنی یا اینکه در فکر این هستی که معایبش رو اصلاح کنی پس داری راه رو اشتباه میری ما. نمیتونیم ادمارو اصلاح کنیم فقط میتونیم خودمونو اصلاح کنیم یا فقط بتونیم با ادما کنار بیایم. ولی

اگه در فکر اصلاح اون مرد هستی که معایبش از بین بره بیخیال این رابطه شو

mysite.aff.bizmlm.ir میتونی کپی کنی تووگوگل سرچکنی و سایت رو ببینی🫵

فقط احساسی تصمیم نگیر جوانب کارو در نظر بگیر ببین محاسنش چیه معایبش چیه معایبش ایا اونقدر سط ...

خیلی آدم خوبیه خیلی شبیه خودمه ظاهر خوب داره تحصیلات مشابه اخلاق عالی فقط نمیدونم میشه به این رابطه دل بست اصلا چند درصد ممکنه به نتیجه برسه چون کم سن نیستم که هر سالی که میگذره سختتر میشه همه چی

همینکه با 32 سال سن وارد همچین رابطه ای شدی نشون میده چقدر از دنیا بی خبری.نه ارزششو نداره

من این حرفت رو قبول ندارم .خیلیا همینجوری توو دنیا ازدواج کردن و زندگی خوبیم دارن .هم این هست که بعد از یک برسی اجمالی برای بهتر شناختن همو ببینن و چند ماهی بانظر خانواده ها همو بیشتر بشناسن در فضای غیر مجازی

mysite.aff.bizmlm.ir میتونی کپی کنی تووگوگل سرچکنی و سایت رو ببینی🫵

من این حرفت رو قبول ندارم .خیلیا همینجوری توو دنیا ازدواج کردن و زندگی خوبیم دارن .هم این هست که بعد ...

اینی که میگی یک در هزار اتفاق میفته ، اگر بیفته هم برای زیر بیست و پنج سال اتفاق میفته.

ادم عاقل و پخته میدونه تو مجازی نباید به کسی اعتماد کرد چه برسه به اینکه برای کیس ازدواج بره اونجا دنبال یکی بگرده. اگر یه سن بالا اینکارو کرد بدون یا هدفش فقط سرگرمیه یا انقد تو زندگی واقعی مشکل داشته که کسی نخواستتش و رو اورده به مجازی