2821
2789
عنوان

بچه های طلاق بیاید

327 بازدید | 19 پست

میشه از حال روزتون از زنذگیتون از سختی هایی که کشیدید حستون به پدرتون و مادرتون بگید

خیلیاتون یا مادرتون ترکتون کرده یا پدر میشه بگید در فقدان مادر یا پدر چه حسی داشتید آیا این فقدان روی روحیه تون تأثیر داشته روی زندگیتون طرز فکرتون؟؟؟

لایک

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......من یه سریا رو تا زندم نمیبخشم💔

راستشو بخوای سختی زیادی نداشتم خودم البته که اتفاقای زیادی افتاد و زمان طلاق ۷ سالم بود اما پدرم سعی خودشو کرد رسیدگی کنه نتایجش هم بلوغ فکری زودرس بود

خونه مامانبزرگم میرفتیم من یه جا مینشستم کنار مادر بزرگم بقیه بچه ها بازی میکردن به زور منو با خودشون میبردن برا بازی

میدونی فقدان مادر یه جوریه که وقتی حرفش پیش بیاد یکممیری تو فکر. من خودم اینجوری ام ناراحتی خاصی ندارم الان و بیشتر فکرم به وضعیت الان کشوره😑💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودم یه جاهایی نبود پدر اذیتم کرده، انگار هیچوقت پدر نداشتم، سنم که بالاتر رفت باهاش کنار اومدم

ولی در کل خوشحالم که جدا شدن، اگه مادرم به زور میموند خودش و من ۱۰۰۰ برابر بیشتر اذیت میشدیم

راستشو بخوای سختی زیادی نداشتم خودم البته که اتفاقای زیادی افتاد و زمان طلاق ۷ سالم بود اما پدرم سعی ...

وضعیت کشورو هیچکی نمیتونه کاری کنه مردم تو زمان جنگ هشت ساله ازدواج کردن عاشق شدن بچه دار شدن زایمان کردن درس خوندن دانشگاه رفتن زندگی جریان داشت با اینکه میدونستن هر لحظه ممکنه بمباران بشه بمیرن

پس این دلیل نمیشه که آدم ب مشکلاتش فکر نکنه

ممنون از نظر دهیت

خودم یه جاهایی نبود پدر اذیتم کرده، انگار هیچوقت پدر نداشتم، سنم که بالاتر رفت باهاش کنار اومدمولی د ...

دلم برا دخترم میسوزه

خدا چرا منو اونو انقد بدبخت آفرید اصلا چرا خدا اون بمن داد منی که تنبلی تخمدان داشتم انقد شدید بود که دکتر بار اول میگفت بارداری تو بدون درمان و دارو ممکن نیست و حتی اگه باردار نشی مجبوری آی وی اف کنی اونم شاید بگیره یا نگیره

اما من بدون هیچ درمانی باردار شدم😭😭😭😭😭😭حالم خیلی خرابه کاش بمیرم راحت شم

دلم برا دخترم میسوزه خدا چرا منو اونو انقد بدبخت آفرید اصلا چرا خدا اون بمن داد منی که تنبلی تخمدان ...

اینجوری نگو، میدونم سخته ولی پشت و پناه دخترت فقط تویی، مامان منم همین بود، صدشو برای نجات خودش و من گذاشت و الان اگه ازش بپرسی ذره ای پشیمون نیست. واقعا قهرمان زندگی منه 🫠

راستشو بخوای سختی زیادی نداشتم خودم البته که اتفاقای زیادی افتاد و زمان طلاق ۷ سالم بود اما پدرم سعی ...

ببخشید با مادرت در ارتباط نیستید؟

در ظلمات شب،تنها خداست که صدایت را میشنود.

ببخشید با مادرت در ارتباط نیستید؟

الان دیگه هر از گاهی زنگ میزنه حرف میزنیم یا میریم بیرون باهم. دیگه در اون حد بزرگ شدم که بابام نتونه مخالفت کنه

ولی خب کم میریم بیرون سالی شاید یکی دوبار

الان دیگه هر از گاهی زنگ میزنه حرف میزنیم یا میریم بیرون باهم. دیگه در اون حد بزرگ شدم که بابام نتون ...

ببخشید میپرسم، مادرتون ازدواج کرده بچه داره؟

در ظلمات شب،تنها خداست که صدایت را میشنود.

متاسفم ، خیلی سخته با مادرت صمیمی هستی؟ دوست داره؟

نه متاسف چرا

صمیمی که نه ولی خب اسمش تو شناسنامه مادره باید باهاش با احترام صحبت کنم

اینکه اون منو دوست داره نمیدونم ولی با حرفا ها و رفتارهایی که داره احتمال خیلی زیاد اره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز