دوستان من کلا ادم شوخیم و همه دوتم دارم حتی مادر دوستام منو برای پسراشون خواستگاری میکردن به خاطر همین شوخ طبعیم اما با همسرم خیلی موضوع ربای حرف نداریم ظهر که از سر کار بر میگردیم همش میپرسیم چه خبر بود سر کار و تموم شد و رفت اونم وقتی من حرف میزنم خیلی تیید نمیکنه همش گوش میده فقط بعضی وقتا حس میکنم حرفام براش بی اهمیته چیکا کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر منم تقریبا این جوری ه،اول فکر کردم بهم اهمیت نمیده،ولی بعدا برام روشن شد ک مدل اکثر مردها با خا ...
آخه برام جالبه مثلا تو یه مهمونی بودیم خونه یکی از دوستانم یکی از دوستام رو دید من خیلی آروم نشسته بودم دقیقا عین دوستم گفت بین دوستات فلانی از همه خانوم تر بود باز خونه یکی از دوستان پدرم رفتیم دخترش خیلی شوخی میکرد جالب بود اینجور مواقع هم باز خیلی خوشش میاد از آدمای شوخ من موندم دقیقا کدومش خوبه؟تقریبا آسفالت شدم دیگه
آخه برام جالبه مثلا تو یه مهمونی بودیم خونه یکی از دوستانم یکی از دوستام رو دید من خیلی آروم نشسته ب ...
از خودش بپرس، اصلا اینم یه سوژه س برای حرف زدن... اگه میخوای به حرفاش بیاری براش صحبت نکن، از علایقش بپرس و کلا یه سوالاتی بپرس که اون جواب بده
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
شما اگه تو روز عروسیت میدیدی عکاس که دوستته وقتی میبینه شوهرت داره سیگار میکشه سیگار روشن میکنه میره ...
هيچي اعتماد به نفست بالا باشه اختمالش هست شوهرت اين نقطه ضعف و ازت گرفته باشه فهميده شمام حساسي سواستفاده ميكنه گفت مثلا فلاني خيلي خانم بود بگو اره موافقت وهم نظري تونشون بده انگار مهم نيست برات