صبح همگی بخیر خیلی ذهنم درگیر این موضوع بود گفتم بگم، جدیدا خیلی بدتر از قبل این حرفارو میشنوم جنگ جنسیتی یا مثلاً میگن خیلی معذرت میخوام نر یا ماده البته بعضی ها واقعا حق دارن خب ،آدم خوب و بد همه جا هست زن و مرد هم نداره، وخیلی ها نسبت به مردایی که اینجا هستند گارد دارن خب واقعا بعضی ها حق دارن چون بهشون درخواست میدن ، به کسی اصلا نمیشناسنش کی هست ،یا توی تاپیکایی که بهشون مربوط نیست دخالت میکنن، ولی همه مثل هم نیستند فقط باید نادیده بگیریدشون بنظرم مردا هم لازمه بعضی وقتا اینجا بیان، من خودم خیلی چیزا اینجا یاد گرفتم که فردا اگه خواستم شریکی برای خودم انتخاب کنم توی زندگی بفهممش، خب ما تو کشوری بزرگ شدیم که دختر و پسر رو از همون بچگی از هم جدا کردن و هیچ شناختی نسب به هم ندارن و هیچ آموزشی نسبت به هم و حتی خودمون ندیدیم بخاطر همین موضوع خیلی ها نسنجیده ازدواج میکنن و بعد جدا میشن، نمونش پدر و مادرم خودم که جدا شدن و منو تو کودکی رها کردن
عشق خیلی خوبه ولی تو زندگی مشترک علاوه بر عشق صبر حوصله پذیرفتن و خیلی چیزا مهمه که دوطرف از روحیات جسمانی روحی و ذهنی نسبت به هم بدونن
نسبت به ساختار هم بیشتر آگاهی داشته باشن، حتی جزییات کوچیک باعث جدایی و اختلاف میشه که نمیتونیم و به زبون بیاریم خیلی ها بخاطر تعصبات بیخود که زشته نباید بگم یا خجالت از چیزی که دوست داره و حقشه بهش برسه نمیگن و خودشون و خواسته هاشونو سرکوب میکنن و باعث دلسردی میشه ممنون از نگاه قشنگتون 🌹🌹