2821
2789
عنوان

مرد ها در نی نی سایت

490 بازدید | 22 پست

صبح همگی بخیر خیلی ذهنم درگیر این موضوع بود گفتم بگم، جدیدا خیلی بدتر از قبل این حرفارو میشنوم جنگ جنسیتی یا مثلاً میگن خیلی معذرت میخوام نر یا ماده البته بعضی ها واقعا حق دارن خب ،آدم خوب و بد همه جا هست زن و مرد هم نداره، وخیلی ها نسبت به مردایی که اینجا هستند گارد دارن خب واقعا بعضی ها حق دارن چون بهشون درخواست میدن ، به کسی اصلا نمیشناسنش کی هست ،یا توی تاپیکایی که بهشون مربوط نیست دخالت میکنن، ولی همه مثل هم نیستند فقط باید نادیده بگیریدشون بنظرم مردا هم لازمه بعضی وقتا اینجا بیان، من خودم خیلی چیزا اینجا یاد گرفتم که فردا اگه خواستم شریکی برای خودم انتخاب کنم توی زندگی بفهممش، خب ما تو کشوری بزرگ شدیم که دختر و پسر رو از همون بچگی از هم جدا کردن و هیچ شناختی نسب به هم ندارن و هیچ آموزشی نسبت به هم و حتی خودمون ندیدیم بخاطر همین موضوع خیلی ها نسنجیده ازدواج میکنن و بعد جدا میشن، نمونش پدر و مادرم خودم که جدا شدن و منو تو کودکی رها کردن

عشق خیلی خوبه ولی تو زندگی مشترک علاوه بر عشق صبر حوصله پذیرفتن و خیلی چیزا مهمه که دوطرف از روحیات جسمانی روحی و ذهنی نسبت به هم بدونن

نسبت به ساختار هم بیشتر آگاهی داشته باشن، حتی جزییات کوچیک باعث جدایی و اختلاف میشه که نمیتونیم و به زبون بیاریم خیلی ها بخاطر تعصبات بیخود که زشته نباید بگم یا خجالت از چیزی که دوست داره و حقشه بهش برسه نمیگن و خودشون و خواسته هاشونو سرکوب میکنن و باعث دلسردی میشه ممنون از نگاه قشنگتون 🌹🌹

عنوانتو بهتره بزنی نره خرایی در نی نی سایت

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

اصلاً خوندی چی نوشت؟!

اگر میخواید اپی رو دانلود کنید در گوگل نام اپ به انگلیسی picofile رو سرچ بزنید به احتمال بسیار بالا اپ مورد نظرتون پبدا خواهد شد.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه واقعا من نمیدونم چه ربطی به کشور داشت ، ما زن و مرد ها از هم جدا شدیم

یه مشت مزاحم

خب برو ددی سایت

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

بیخیال داداش

اینجا خیلی از مردا مزاحمت ایجاد میکنن

و ما هم به پای اونا میسوزیم

درصورتی که من تو عمرم نه به کسی درخواست دادم نه مزاحمت ازم دیدن باید این وسط فحش بخورم....

وااااا😳😳😳😳😳 چتونه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

کاش یاد بگیریم چجوری حرف بزنیم

واما در جواب استاتر

حق داری اینجام یه محیط عمومیه کاملا حق با شماس ولی هنوز تو فرهنگمون جا نیافتاده که جنسیتی فکر نکنیم

یه روز خوب میاد..

از قدیم الایام مردهای خاله زنک رو خواجه میگفتن

مردهایی با سطح هورمون مردانه ی پایین و هورمون زنانه ی بالا

مصداقش مردهای عضو نی نی سایته

تو از مردهای خاله زنک با مردانگی پایین فقط حرف مفت یاد میگیری

همین!

تاپیک های مربوط به خودکشی رو گزارش میزنم چون این کاربرا یه مشت قاتل مجازی هستن ضمن اسکل کردن بقیه، خودکشی رو واسه اون افسرده های واقعی دم دستی میکنن، حال بهم زن و بی لول تر اون پهن مغزهایی که مثلا میان دلداریشون، به امید روزی که فهم اونقد بالا بره که تاپیک این روانی ها فقط گزارش باشه

مگه ماما سایته نی نی هممال مرده هم زن بعد طراح سایت باید بگه و تعیین کنه نه شما

خود نی نی یار هام والا دوست ندارن اینا اینجا باشن

❎️❌️🔴در جوابم اسم کاربریمو نگو حتی به شوخی اصلا برام جالب نیست🔴

2825
2823
2791
2779
2792