2777
2789
عنوان

دور همی مامانای سه ماهه دوم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 95 پست
ان تی که رفتم گفت احتمالا دختر، سونوگرافی فریور فرزانه، سه بعدی هم بود، الان که دوستمون گفت اول گفتن ...

اولین ازمایش بتا رو که دادی بتات چند بود 

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوقلویی رو.بعضی دکترا زودتر میدن منم دوقلو دارم ،ولی 18هفتگی دکتر بهم داد هزینهدسونوگرافی و غرب ...

وااای چه بی انصاف..همه هزینه اا دوبرابر..!!!من فک میکردم سونو اینا فرق نکنه دیگه

وااای چقد خوبه دوقلو..البته ساله اول سخته ولی بعدش خیلی شیرینن😍😍😍 فک کنم چون دوقلو دارین ماهی یه ...

بله واسه دوقلویی هر ماه سونو مینویسه اره خیلی خوشحالم سختیاشم شیرینه بنظرم البته مامانم میگه خودم بزرگشون میکنم تو چیکاره ای😐

البته من اوایل لک بینی داشتم استرلحت مطلق بودم بعدشم تو ان تی مشخص شد طول سرویکسم کوتاهه عمل سرکلاژ ...

عزیزم طول سرویکس چند بود؟  مال من 33 بود دکترم گفت خوبه. تا اخر این ماه مجبورم بیام سرکار. میترسم. البته عصر میرم خونه کلا استراحتم 

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

عزیزم طول سرویکس چند بود؟  مال من 33 بود دکترم گفت خوبه. تا اخر این ماه مجبورم بیام سرکار. میتر ...

منم 33 بود، بارداری اولم 32 یا 31 بود مشکلی پیش نیومد شکر خدا، فکر نکنم نگرانی داشته باشه

منم 33 بود، بارداری اولم 32 یا 31 بود مشکلی پیش نیومد شکر خدا، فکر نکنم نگرانی داشته باشه

مرسی عزیزم. اره دکترمم گفت زیر 25  خطرناکه. ولی میترسم کم شه.  جفتمم پایینه. خدا خدا میکنم این چند روز هم زود بگذره دیگه تو خونه استراحت  کنم 

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

عزیزم طول سرویکس چند بود؟  مال من 33 بود دکترم گفت خوبه. تا اخر این ماه مجبورم بیام سرکار. میتر ...

تو ان تی که ۱۲ هفته بودم ۳۰ بود گفتن حداقل طبیعیه 

دوباره ده روز بعد سونوی واژینال انجام دادم بازم ۳۰ بود دکترم گفت ریسک نکنیم امکان داره تو ماه های بالا کمتر بشه به خاطر همین عمل کردم 

البته ۳۳ برای شما فکر کنم طبیعی باشه 

خدایا شکرت ♡♡
من سیزده هفته و پنج روزم و تازه دارم وارد چهار ماهگی میشم،بعضی شبا اصلا خواب ندارم نصفه شب گشنه ام م ...

سلام منم ۱۷هفته دوقلوباردارم ،امیدوارم هممون بارداری راحتی داشته باشیم