2777
2789
عنوان

دور همی مامانای سه ماهه دوم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 95 پست
منم  یه خورده ته گلوم میخاره شاید اول گلودرده چکار کنم بدتر نشه ؟؟

دمای خونه رو ببر بالا و برو دوش آب گرم بگیر بیا پیش بخاری یکی دو تا چای بخور و استراحت کن و نزار باد بخوره بهت خیلی خوبه 

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هستمممم پانزده هفته و دوروزمه😊😊😊😊 بنظرتون کی برم آنومالی؟؟؟؟دکترم تاریخ دقیق نداد گف اول خر ...

دکتر من ماهی یبار ویزیت میکنه و سونو مینویسه منم ۱۶ هستم انومالی نوشته برام شاید چون دوقلو هست زود نوشته نمیدونم

نمیدونم الان هفته ۱۶ هستم خودشم چون دوقلو هست هزینه برام زیاده ۳۲۰ گرفت ازم برا فردا وقت داده 

دوقلویی رو.بعضی دکترا زودتر میدن

منم دوقلو دارم ،ولی 18هفتگی دکتر بهم داد

هزینهدسونوگرافی و غربالگری همه جا ازمون دوتا میگیرن 😌😌

بذای شماهم همینه؟

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
آهان نه من نرفتم مگه برا ریسک آمنیوسنتز نمیکنن

آمنیو حالت تهاجمی داره ولی سل فری آزمایش خون سادست و نمونه رو میفرستن خارج و هزینش هم بالاست . 1300

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
دمای خونه رو ببر بالا و برو دوش آب گرم بگیر بیا پیش بخاری یکی دو تا چای بخور و استراحت کن و نزار باد ...

بخاریییی؟؟

ما در شرف راه اندازی کولر هستیم 😵😵

ان تی که رفتم گفت احتمالا دختر، سونوگرافی فریور فرزانه، سه بعدی هم بود، الان که دوستمون گفت اول گفتن دختر و بعد انومالی گفته پسر یه کم استرس گرفتم، من بچه اولم پسره و کلی ذوق داشتم برا دختر بودن دومی، یعنی احتمالش هست اشتباه باشه، کلی لباس دخترونه خریدم از ذوقم  

بی خیال باش خواهر از این دوران لذت ببر دوران بارداری با همه ی سختیاش خیلی شیرین

اره خوب بودم خیلی 

ولی دوروزه افسرده شدم نمیدونم چرا

بخاریییی؟؟ ما در شرف راه اندازی کولر هستیم 😵😵

خخخخخ آخه ما اینجا فعلا خیلی هوا سرده فک کردم شمام هنوز بخاری دارید ،من دو هفته ی پیش بخاری رو برداشتم پریشب انقد سرد بود داداشم اومد باز واسم گذاشتش خخخ

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 
من ازمایش سل فری دادم 15 هفتگی، البته غربالگری اولیم هم خوب بود و ریسکش بالا نبود. 

دکتر برات نوشت ؟؟یا خودت خواستی؟؟

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
دوقلویی رو.بعضی دکترا زودتر میدن منم دوقلو دارم ،ولی 18هفتگی دکتر بهم داد هزینهدسونوگرافی و غرب ...

آره غربالگریم که آز و سونو ۴۰۰ شد تازه آز رفتم جهاد دانشگاهی ارزون دربیاد الانم که شد ۳۲۰ ماهی یبارم سونو مینویسه برام تازه میگن هزینه سزارینم دوبل میشه

دکتر من ماهی یبار ویزیت میکنه و سونو مینویسه منم ۱۶ هستم انومالی نوشته برام شاید چون دوقلو هست زود ن ...

وااای چقد خوبه دوقلو..البته ساله اول سخته ولی بعدش خیلی شیرینن😍😍😍

فک کنم چون دوقلو دارین ماهی یه بار ویزیت میشین