2777
2789
عنوان

بیاین

88 بازدید | 13 پست

لطفا نصیحت و چرت و پرت نگید

دیروز مخ مرد ۵۰ ساله رو زدم البته گفت زن ندارم ولی دروغ میگه

واسش اینم بگم حد و مرز و خط قرمز گذاشتم فقط درحد ی دوست دختر واسش میمونم ک حتی دستمم نمیتونه بگیره

بعد بهش گفتم ۴ میلیون بزن ب حساب زد

لطفا نیاید بگید چرا اینکارو کردی و هزارچرت و پرت دیگه چون مقصر اصلی من نیستم پدرمه پدرم پولداره ماهی ۶۰ میلیون شهریه دبیرستان خواهرناتنیمو میده ک پزشکی دربیاد اما منو خواسته هامو هرگز ندیده

به بابای بی غیرتم میگم پول بده طبق قانون ۲۵۰۰ پول میزنه به حساب اونم باهزار منت

تو روخدا نگید برو کار کن از ۱۴ سالگی سگ دو زدم دلم میخواد فقط درس بخونم عشق درس خوندن دارم اما زندگی و درس خوندم پول میخواد

میخوام وکیل بشم ازمون وکالت سخته یکسال حداقل باید کار نکنی کمترین کاره ممکنه که کل وقتتو بزاری واسه درس

پس نگید اشتباه میکنی بهترین کار ممکن ک به ذهنم رسیده رو دارم انجام میدم

من ک اجازه دستمالی شدن رو بهش نمیدم دست هم بهم نمیزنه فقط به خلطر انرژی مثبت خوبی ک دارم و باهاش میگم میخندم پول میزنه و خرج میکنه من نیاز دارم اونم ک هوله نردی ک واسه زن و بچه خودش خرج نکنه یا پدری ک به بچه اش نرسه همینه باید همچین مردی رو تیغ زد اینم یکی مثل پدرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمیخوام پند اخلاقی بدمولی مواظب باش ازت سواستفاده نکنه

نه مراقبم خیلی مراقبم اولین باره ولی مجبورم اون زن داره خیلی میترسه واز ترسش ک میگه زن ندارم پس دست از پا خطا نمیتونه کنه

دوست عزیز شما که میگی "نصیحت و چرت و پرت بگید، لطفا نیاید بگید چرا این کار رو کردی و هزار چرت و پرت دیگه، تو روخدا نگید برو کار کن، نگید اشتباه می کنی" ، انقدر شرط و شروط گذاشتی که اینو نگید و اونو نگید، و قراره فقط شما بگی و بقیه کاربرها هیچی نگن، خب چرا تاپیک زدی دخترم 😁 اگه ما کاربرها چرت و پرت میگیم خب چرا اصلا تاپیک زدی؟ 😀

خداوند شبان من است به هیچ چیز محتاج نخواهم بود 💙

دوست عزیز شما که میگی "نصیحت و چرت و پرت بگید، لطفا نیاید بگید چرا این کار رو کردی و هزار چرت و پرت ...

زدم شاید پدرم یا امثال پدرم باشن تلنگری واسشون باشه همین

درضمن نامادری های محترمم یکم کوتا بیان زندگی و شوهر فقط واسه اونا و بچه هاشون نیس که بچه اول رو از همه چی محروم میکنن 😞💔😢

زدم شاید پدرم یا امثال پدرم باشن تلنگری واسشون باشه همین درضمن نامادری های محترمم یکم کوتا بیان زندگ ...

عزیزم ❤️🤗 امیدوارم ستاره اقبالت اونقدر بلند باشه و به اوج موفقیت و خوشبختی برسی که تمام این لحظه ها رو فراموش کنی. برات آرزوی خوشبختی خارق العاده دارم ❤️

خداوند شبان من است به هیچ چیز محتاج نخواهم بود 💙

تیغ زن دنیا پر شده از اینا گفتم ک نه دستمالیه نه رابطه ج نسی فقط بگو بخنده خب هول نباشه به من چه

همین کارا هم خوب نیست وقتی طرف خودش خونه زندگی داره اینا رفتار های کساییه که اسمشونو نمیخوام ببرم خودت میدونی

^•-•^♡
همین کارا هم خوب نیست وقتی طرف خودش خونه زندگی داره اینا رفتار های کساییه که اسمشونو نمیخوام ببرم خو ...

خب خونه زندگی داره به من چه اون میاد پیشنهاد میده من ک نرفتم اویزونش بشم میخواد نشه عقل داشته باشه وقتی هوله پس باید گوشت تا گوشت ازش کند تا درس عبرت بشه واسه زن و بچه خودش خرج کنه گفتم ک اینم یکی مثل پدرم پس میتیغم ازش تا جونش دربیاد حتی نمیزارم انگشتش بهم بخوره تا یاد بگیره واسه خونوادش خرج کنه مخصوصا واسه دختراش

همین کارا هم خوب نیست وقتی طرف خودش خونه زندگی داره اینا رفتار های کساییه که اسمشونو نمیخوام ببرم خو ...

سختی و زجرهای زندگی رو نکشیدی بی عدالتی بی انصافی درحقت نشده تا طعم اینارو بچشی وقتی چشیدی بیا باهم حرف بزنیم

خب خونه زندگی داره به من چه اون میاد پیشنهاد میده من ک نرفتم اویزونش بشم میخواد نشه عقل داشته باشه ...

مثل اینکه خودت برای خودت هیچ ارزشی قائل نیستی فقط ب فکر طرف مقابلی

^•-•^♡