2777
2789
عنوان

راسته سزارین ممنوع شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4629 بازدید | 89 پست
اگر قبلا سزارين شده باشي بچه دوم سزارين ميشه؟

اره

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
اخه چرااااااااااااااااااااا؟

چون سزارین باعث میشه خانوما کمتر بچه بیارن اینجوری مجبور می کنن طبیعی بیارن که بچه های بیشتری بیارن واسه این دولت😐

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خصوصیا نه انجام میدن .ی کشوری طبیعیو رواج میده ک کلی امکانات باشه نه اینکه هی نوزادای های چهل هفته   تو کانل میمونن هیچی کاری نمیتوونن بکنن  یا میمیرن یا مغزی مشکل واسشون ایجاد میشه 

خیلی وقته ممنوعه

مگه در موارد خاص

کسیو به میل خودش سز نمیکنن که

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بیمارستاتهای خصوصی ممنوع نیست،اونجا اختیاریه.اما بیمارستانهای بیمه و دولتی اجباریه مگر اینکه جون ماد ...

آره عزيزم خصوصي هم ممنوعه، من دو سال پيش بيمارستان خصوصي زايمان كردم سزارين ممنوع بود، تازه من كيسه آبم پاره شده بود ولي بازم گفتن ممنوعه

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
آره عزيزم خصوصي هم ممنوعه، من دو سال پيش بيمارستان خصوصي زايمان كردم سزارين ممنوع بود، تازه من كيسه ...

کدوم بیمارستان؟

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله
اگر قبلا سزارين شده باشي بچه دوم سزارين ميشه؟

فک کنم اره سزارین میشی بازم دقیق نمیدونم . یکی از اشناها میگفت اگه کمتر از 4 سال فاصله باشه سزارین میشه

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم