2777
2789
عنوان

شک و شبهه

150 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها صبح باخیر،من خیلی رو نامزدم حساسم و بهش شک دارم همش فک میکنم یکی بهتر از من پیدا میکنه و اینا ،حالا اینم به خاطر اینه که دوسال پیش خیلی انفاقی دوست دختر قبلیش برام عکس چتشونو فرساد که با هم حرف زده بودن و نامزدم خواسته بینتش ،نامزدم زد زیرش ولی من باور نکردم و خیلیم دعوا کردیم ولی بعد گذشت زمان من اون قضیه تو ذهنم کمرنگ شده خیلیم کلاسای مشاوره رفتم و خیلیا بهم کمک کردن و راهکارای خوبی دادن مثل اینکه گیر ندمو بیخیال باشم به خودم برسم و واقعا هم جواب داد ولی بعضی وقتا این فکرا میاد تو سرم با اینکه طبیعت مردا هم به خوبی میشناسم 

ببین از هرچی زیادی بترسی به سرت میاد پس با ترسات مبارزه کن چون اگر کسی بخواد بره شما با ترس و شک و  کنترل نمیتونی نگهش داری پس با کسی ازدواج کن که بهش اعتمادداشته باشی

اعتمادبه نفستم تقویت کن 

بعدشم از دوسال پیش تا الان نامزدین؟زیادی طولانی بشه مشکلات خودشو داره ها 

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من جدیدا این قانون جذب و ارتعاش رو خیلی بهش اعتقاد پیدا کردم تو اگه نسبت به خودت حس خوبی داشته ...

آره واقعا خودمم خیلی اعتقاد دارم و قبل این اتفاق همش فک میکردم بهم خیانت میکنه و واقعا هم بار ها تاثیر اینو که اگه خودمو قبول داشته باشم اون بیشتر میاد سمتم

بیخیال گذشتش باش الان مردی نیست که قبل ازدواج دوست دختر نداشته باشه من خودم پیامای دوست دختر قبلی شوهرمو تو گوشیش دیدم که یادش رفته بود پاک کنه باهم قرار گذاشته بودن و اینا.... وقتی دیدم گوشیشو داد دستم گفت خودت پاک کن و مطمئن باش با اومدنت همه گذشتمو پاک کردی منم دیگه فراموش کردم چون خوب خودمم از این شیطنتا داشتم دلیل نمیشه الانم همون ادم سابق باشم فقط سعی کن بهش اعتماد کنی و البته نامحسوس چکش کنی😈

میدونین من همش دنبال یه راهیم که اون بتزسه از اینکه منو از دست بده یعنی همه ترسایی که من دارم اون داشته باشه ولی متاسفانه نمیدونم چه کنم هر کاریم میکنم نصفه ول میکنم

ببین من جدیدا این قانون جذب و ارتعاش رو خیلی بهش اعتقاد پیدا کردم تو اگه نسبت به خودت حس خوبی داشته ...

شدیدا موافقم... مثل همون قصه هه میمونه ک یه روز ی دختر و یه پسر کوچولو داشتن بازی میکردن شرط میکنن ک هر چی هر چی تو جیبش داره بده ب اون یکی...دختره ۳ تا شکلاتشو میده به پسره ولی پسره ک ۳ تا ابنبات داشته یکیشو واسه خودش برمیداره دو تاشو میده... تا مدت ها پسره چون خودش گول زده بوده به دختره هم اعتماد نداشته ولی دختره خیالش راحت بوده... هر چقد خودت وفادار بمونیو همه جوری حفظ کنی وفاداریتو ارامشت بیشتر میشه و مطمعن تر میشی ک نامزدتم ب تو وفاداره...ولی اگ بلغزی همش استرس داری ک من لغزیدم پس اونم ممکنه خیانت کنه هر چند خفیف