2777
2789
عنوان

کیا بعد عکس رنگی از رحم باردار شدن ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 58045 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه دقیق بگید مشکلتون چی بود ؟؟ همون‌ماه هم که عکس گرفتین اقدام داشتین ؟؟ نشد؟؟

هیچ مشکلی نداشتیم فقط شوهرم یکم عفونت داشت ک خوب شد دقیق یادم نیست گلم برا۴سال پیشه ولی اگه اشتباه نکنم ماه اول میگفت برا عفونت ممکنه ک بگیری یه قرص داد گفت بخور نزدیکی نداشته باش چن روز کلا ممکنه ک چن روزم لکه بینی داشته باشی سه ماه بعد با امپول ۲تا هاش ام جی یدونه هاش سی جی و لتروزل با دوتا فولیکول۱۹و۲۳باردار شدم

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
سلام عزیزم دردی نداره من سر بچه اولم عکس رنگی انداختم ان شاءالله زودی باردار میشی تعجب میکردم از بعض ...

سلام عزیزم شما که سر بچه اولتون عکس رنگی انداختین و باردار شدین سر بچه بعدی راحت باردار شدین یا بازم عکس رنگی انداختین؟ من قبلی رو عکس رنگی باردار شدم و الان سه ماهه اقدام میکنم برای بعدی نمیشه 

،من تازگي رفتم عكس رنگي بستگي به رحم فرد دارند بين ٣ تا ٧ بار عكس ميگيرن ،دستگاه را روشن ميكنن برا هر عكس،و دكتر هم موقع عكس گرفتن ميره از اتاق بيرون

بعدشم ميگن چون رحم هيچ حفاظتي نداره فقط يه پوست بدن محافظش،بيشتر اشعه روش اثر ميذاره،لطفا عجله تو گرفتن عكس رنگي نكنيد

اخرين گزينه تون باشه 

چون احتمال سرطاني شدن به ميزان كم هم داره

هیچ مشکلی نداشتیم فقط شوهرم یکم عفونت داشت ک خوب شد دقیق یادم نیست گلم برا۴سال پیشه ولی اگه اشتباه ن ...

سلام چطور فهمیدی ک عفونت داره؟؟؟؟؟؟از روآزمایش آسپرم؟؟؟؟

خدایا نگهدار خانوادم باش