2777
2789

اتفاقا قهر و عکس العمل و دعوا بدترین کاره باعث میشه شوهرتون فکر کنه پس حتما اون زنه یه چیزی هست و زن من خودشو پایینتر میبینه و حسادت میکنه و این بدتر کوچیک میکنه ادمو 

خدا با ما نشسته چای مینوشه······

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم مجردم 

ولی توو فامیل دیدم این مسائل رو

مثلا خانم پسر عموم یک من آرایش میکنه

تپل و سفید هم هست

حجاب هم زیاد نداره

خشگله انصافا و توو چشمه

ناز و عشوه هم زیاد میاد😗

همش بهم میگه ببین فلانی چجوری نگام میکنه!!!!

خوب تقصیر خودشه

اگه خودشو کمی جمع کنه و حفظ کنه اینطور نمیشه😒

توجه میکنه.مگه میشه تو یه جمع چشماشو ببنده 😆

شوخی کردما.یادم رفت شکلک بزارم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
شوهر من خیلی چشم پاکه اما زن دوستش خیلی خوشگله خیلیییییییی من اینقد میترسم😢

من دلم میخاد جایی زندگی کنم با شوهرم دوتایی ک هیییییییچ زنی  رو نبینه حس میکنم اونوقت خیییلی لذت میبره منو ببینه 😢من مریضم یا حسود یاچی خودمم نمیدونم😭😭

لقب خووووووشبختترین زن سال رو تقدیم میکنم ب شما😂😂😂

متشکرم.خوشبخت ترین که نیستم.ولی تو جمعها ومهمونیها همه شوهراشونو دعوا میکنن که به من توجه نکنن.جدی میگم تو فامیلشون خوشگلترین زنو شوهرم گرفته که من باشم .😆

اگه نزاری توفامیل نگاه زنا کنه میره بیرون نگاه میکنه مرد چشم ناپاک کلا ناپلکه چشاش حالاهرجاکه میخوادباشه

من خودم به شخصه میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
البته شوهر من به چشم پاکی معروفه اصلا به زنا نگاهم نمیکنه ولی این یکی خیلی دوست داره منو اذیت کنه می ...

بگو بابا یا برادر با شوهر اون زنه وقتی داشتی چشم چرونی میکردی با اخم نگات میکرده گفتم الانه لت و پاره ت کنن ...ماستو کیسه میکنه  😏

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))