2777
2789
عنوان

از شوهرم خسته شدم دلم میخواهد فقط باهاش یه همخونه باشم نه بیشتر!

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 87 پست
متوجه منظورت نشدم بهرحال برات آرزوی خوشبختی میکنم خوشحال شدم از دوستیمون خواهر حیوون آزار من😁

میگم جوجه جیک جیک کرد که من بلا سرش اوردم من سعی میکنم جیک جیک نکنم

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر جان منم وضعیت توروداشتم البته خسیس نبود نمیخواستم ازش میکفتم گناه داره میدونست هیچ لباسی ندارم نمیگفت نخر یانمیگفت بخر اگه میگفتم بده میداد نمیگفتم عین خیالش نبود پول میموند همش خودش خرج میکردلباس خوب ارایشگاه تند تند به خودم اومدم دیدم بله ازمن سرتر شده یه روزداد زدم گفتم من دلم نمیاد خرج کنم بعد تواونوقت واسه خودت خرج میکنی بهم گفت کی جلوتو گرفته خب خرج کن یعنی من منظورم این بود خرج نکنیم پس انداز کنیم مستاجریم همه حقوق ازش گرفتم همچین برای خودم خرج میکنم پس انداز میکنم یه ریالش هم بهش نمیده التماسم میکنه میگه شلوار ندارم میگم انشالله ماه دیگه خریدای خودمم جلو چشمش نمیزارم هردفعه لباس نو تنم میبینه میگم اووووف چندماه پیش خریدم مال الان نیست 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
آخ آخ دقییقا!  منم ۴سال پیش طلاهامو که خواست دادم بهش قرار بود زود برام برگردونه ولی انگار نه ...

چقد شبیه همیم منم ۴ساله ازدواج کردم هرچی داشتم پای این زندگی گذاشتم میدونم که چقد دوسم داره اما نمیبینه من دارم راه میام باهاش ...خانوادشم شکل یه فیش حقوقی میبیننش...مامانش رک میگه تو پس پولاتو چیکار میکنی پسر بزرگ کردم که ...حالا جالبه شوهرم پسر کوچیکه هست...نه عروسی گرفتن نه تاحالا ۱۰۰۰تومن دادن به ما.اینو بگم باورت نمیشه ۵۰۰تومن کادو دادن پس گرفتن سر یه بحث بین خودشون😄دیگه تو ببین اینا کی ان

امضات و عکس پروفایلت واسه روحیه خوب نیست آبجی جون تو که ماشالله شوخ و خندونی عین خودم

ادمی که بقیه رو میخندونه تو دله خودش غوغاست

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
حالا چن وقته کمک داداشش میکنه؟ دلیلش چیه؟ قرض داده یا بی حساب کمک میکنه؟ ورشکست شده داداشه؟

بی حساب بهش میده بابا یکو نیم ساله که تمام خرج زندگی و زن و بچه شو میده .حتی هزار تومنم خودش در نمیاره.چون بیکارو بی مسئولیت و تنبله. بااینکه یه مرد۳۰_۳۲ سالست و سالم!

قبل این یکونیم سالم کمو بیش از شوهرم طلب می کرد ولی الان دیگه کاملا شوهرم خرجشو میده

آخه چون خیلی بی مسئولیته قبلا همیشه از پدرش می گرفته حالا شوهرم دلش واسه باباش سوخته خرجشو حالا کاملا شوهرم میده

ادمی که بقیه رو میخندونه تو دله خودش غوغاست

فدای دلت بشم اگع دوس داشتی با یکی صحبت کنی درخواست دوستی بزن برام بگو عزیزم

ولی سعی کن شاد باشی

منم شیش ماه پیش شوهرم خیانت کرد ولی الان خداروشکز زندگیم خوبه

باید جنگید تو زندگی ناامید نباش

I am a queen because I have a cute mad king
فدای دلت بشم اگع دوس داشتی با یکی صحبت کنی درخواست دوستی بزن برام بگو عزیزم ولی سعی کن شاد باشی من ...

دیدی گفتم.حتما باهات یه روز صحبت میکنم