2777
2789
عنوان

ایا شما اعتقاد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 168 پست
من اعتقاد دارم شدیدا  

میشه دلایلتو بگی

مثلا این همه ادم دارن تو ثروت مطلق زندگی میکنن .هواپیماشون از طلاست

اونوقت یه عده از گرسنگی میمیرن

عدالت کجای این دنیاست؟

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسلما نه

دارم میبینم، یکی پولدار، یکی فقیر

یکی نمیدونه از شدت پولداری چطوری خرج کنه، یکی از بی پولی شرمنده ی بچه هاش میشه

یکی سالم ، یکی معلول یا سرطانی یا هرچی

خواهشا جبهه نگیرید که قسمت و امتحان و بیشتر دوست داشتن خدا و خدا میخواد بیشتر صداش کنی و .....

بالاخره انصاف و عدالت نیست که

آموزش صد در صد قانون جذب،مخصوصا ثروت و فراوانی، رایگان @ghjazb

این دنیا ک عدالتی برقرار نی فقققط از خدا میخوام اون دنیا حداااقل عدالت رو نشکن بده .و جوابگو باشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من به خودخدا اعتقاد دارم اما به بنده هاش نه.این بنده هاشن ک تو جامعه ما از اسم دین و اعتقاد مردم استفاده میکنن قانون تعیین میکنن به اسم کلاه شرعی هر غلطی میخوان میکنن.ولی واقعا به بعضی چیزا خیلی فکر کردم قران با تفسیر بهترین کتابه اگه بتونی بخونی

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
آخه ما که از همه چی خبرنداریم که بتونیم قضاوت کنیم خدا عادله یانه

خب عدل جزو اصول دین اسلامه

یا باید بهش معتقد باشی تا مسلمون باشی یا هم نه که در این صورت مسلمون نیستی

این دنیا تحمل عدالت خدارو نداره ،خیلی کوچیکه

اینجا فقط محل جمع آوریه ،اینکه خودت خوب باشی اصلاااا نگا نکن ک فلانی اون کارو کرد چیزیش نشد چرا سرمن بلا اومد  ،فقط ازخدا بخواه ک هرچی رضایت اونه برات فراهم کنه

میشه دلایلتو بگی مثلا این همه ادم دارن تو ثروت مطلق زندگی میکنن .هواپیماشون از طلاست اونوقت یه عده ...

همین ک هممون کلللل ادمای این کره خاکی از بدو تولد تو شرایط یکسانی نبودن یعنی عددم عدالت.چرااا من باید ایران دنیا بیام یکی دیگه وسط امریکا

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

ا مشاهده ی انسان های معلول,فقیر,تحت ظلم, و مقایسه ی آن ها با انسان های سالم و خوشبخت به عدالت خداوند شک میکنم. این انسان ها چه گناهی داشته اند که از بدو تولد با این مصایب رو به رو بوده اند؟ چرا برخی از زیبایی یا ثروت فراوان برخوردارند و برخی از این دو نعمت بهره ای ندارند و خداوند با وجود این تفاوت ها ادعای عدالت میکند؟!

در پاسخ به این پرسش ابتدا تذکر این امرلازم است که عدالت در مشهورترین معنای کلامی خود عطا کردن حق هر صاحب حقی به اوست (1) بر این اساس گفته می شود که صدق واژه عدالت فرع وجود "حق" است ، یعنی اگر چیزی مستحق قرار گرفتن در مکان و جایگاهی باشد ، لازم است که در همان جایگاه قرار بگیرد و گرنه اگر حقی در میان نباشد ، عنوان عدالت و ظلم معنا ندارد .
فرض کنید شما تصمیم گرفتید به چند نیازمند کمک کنید و اتفاقا به یک فقیر 2000 تومان و به دیگری 1000 تومان دادید ؛ آیا فقیر دومی می تواند اعتراض کند که چرا به او 2000 تومان دادی و به من هزار تومان ؟ مسلما خیر ، زیرا او و فرد اول هیچ حقی به گردن شما نداشتند و شما از روی میل درونی و به اختیار خود خواستید کمکی به آن ها بکنید ، حال با دلیل یا بی دلیل در کمک تفاوتی قایل شدید ، این امر هیچ ربطی به عدالت و یا ظلم بر نمی گردد . نه تنها در حق فرد دوم بلکه در حق کسی هم که هیچ به او ندادید، ظلمی نکردید ، چون حقی در میان نبود 

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
چه جالب منم تازگیها درگیره  موضوعه بی عدالتیه خدام 🙄🙄🙄

بیشتر شبکه های اجتماعی باعث شده به فکر فرو برم.چون ادمای بیشتری رو دیدم و تفاوت های بیشتری رو حس کردم

حس میکنم جهان پر از تبعیضه

ا مشاهده ی انسان های معلول,فقیر,تحت ظلم, و مقایسه ی آن ها با انسان های سالم و خوشبخت به عدالت خداوند ...

رابطه ما و همه موجودات با خداوند از همین قبیل است. هیچ حقی بر خداوند نداریم تا حق مطالبه آن را داشته باشیم و در نحوه اعطای نعمت ها به خداوند گله کرده ، از او ناراضی باشیم و عدالت او را زیر سوال ببریم .
البته نحوه توزیع نعمت ها در بین بندگان هرچند با عدالت ارتباطی ندارد ، اما با حکمت خداوند در ارتباط است ، همان طور که کمک شما به فقیر از همین قبیل است ؛ در واقع اگر دلیل معقولی برای تفاوتی که بین دو فقیر قایل شدید نحوه رفتار شما حکیمانه خواهد بود. اگر بی هیچ دلیلی چنین تفاوتی را مرتکب شدید ، کار نیک شما دچار صفت منفی بی تدبیری و بی حکمتی خواهد بود.می شود گفت که در نحوه انجام کار نیک تان حکیمانه برخورد نکردید .
در مورد خداوند هرچند عدالت و ظلم در مورد اعطای نعمت ها به بندگان بی معناست ، اما تفاوت ها که به شکل های گوناگون وجود دارد ، تنها در صورتی قابل قبول و منطقی و منطبق بر حکمت الهی هستند که دلیل قانع کننده ای داشته باشند و گرنه می توان گفت خداوند در نعمت دادن به بندگان حکیمانه برخورد ننموده و نوعی تبعیض بی دلیل را در عالم محقق کرده است ؛ اما در حالت کلی ابتدا باید دید که اختلافات ناشی از چیست و اختلاف بین مردم از نظر نعمت‏های ظاهری به چه تناسب و معیاری است ؟
روشن است که یقینا بین فردی که مثلا با هوش بالا یا سلامت جسمی یا در خانواده ای مرفه و یا بافرهنگ به دنیا می آید، با فردی که با هوشی ضعیف یا در حال بیماری و نقص جسمی و در خانواده ای فقیر و دردمند و یا دور از فرهنگ و موقعیت اجتماعی متولد می شود ، تفاوت های بسیاری وجود دارد و خود فرد در بسیاری از این امور دخالتی ندارد ، اما این نتایج اموری بی علت و خارج از اختیار انسان ها نبوده و در بسیاری از این امور دیگران مانند خانواده و گذشتگان دخالت داشتند ؛ پس ابتدا باید دید منشأ این گونه تفاوت ها چيست و رابطه آن با عدالت خداوند چگونه است ؟

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....