2777
2789
عنوان

ایا شما اعتقاد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 168 پست
نه اعتقاد ندارم اما بخاطر یه سری باورا که از کودکی باهامونه!سعی میکنم خیلی بهش فک نکنم!!احمقانس ولی ...

در واقع پاک کردن صورت مسئله است

ولی شک همیشه تو ذهن ادم میمونه و میشه خوره 

حداقل واسه من اینطوریه

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه ما و همه موجودات با خداوند از همین قبیل است. هیچ حقی بر خداوند نداریم تا حق مطالبه آن را داشته ...

ا تامل و دقت در اختلافات و تفاوت ها می توان دریافت که اصولا این موارد جهات مختلفی دارد:
1- بعضی از تفاوت‏ها معلول ستم و تجاوز افراد نسبت به حقوق دیگران است.
مشکلات مالی و انواع دردها و رنج ها در بسیاری از خانواده ها ناشی از ظلمی است که در گذشته بر آن ها یا پدران آن ها شده است. اگر ظلم ها نبود، وضع کنونی یک خانواده و خاندان حتی یک جامعه متفاوت بود. خداوند نخواسته ظلم باشد. یا خانواده ای گرفتار فقر و به همین دلیل راهکار برطرف شدن آن ها را هم با ارسال پیامبران ارائه داده، اما چون این راهکار ها به طور کامل به نتیجه نرسیده، چنین اموری هم وجود دارد.
2. خداوند، عالم هستی را بر اساس نظام علت و معلول (اسباب و مسببات) استوار کرده است. هیچ پدیده‏ای بدون علت به وجود نمی‏آید. هر آنچه در عالم هستی محقق می‏شود، ناشی از علت و سبب خاصی است. آتش علت سوزاندن است. پیدایش درخت میوه، معلول قرار گرفتن نهال درون خاک با شرایط و کیفیت خاص و آب و هوای مناسب و غیره است، لازمه‏ نظام علت و معلولی حاکم بر جهان هستی، تحقق پدیده‏ها به دنبال علت آن هاست.
همان طور که آتش علت سوزاندن است و برای انسان منافعی مانند روشن کردن کوره‏های ذوب آهن و یا پختن غذا دارد، اگر آتش به خانه یا بدن انسان برسد، علت و سبب سوزاندن و صدمه دیدن آن ها می‏شود و... ؛ کیفیت زندگی بسیاری از افراد هم در بسیاری از موارد تابع و نتیجه رفتارها و تصمیم گیری های گذشته خود آن ها یا نسل های گذشته شان است همانند بیماری و نقص جسمی برخی افراد که معلول مشکلات و نقائص والدین و مانند آن است .

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
میشه دلایلتو بگی مثلا این همه ادم دارن تو ثروت مطلق زندگی میکنن .هواپیماشون از طلاست اونوقت یه عده ...

این مسائل سازوکاریه که خود ادما ایجاد کردن اگه از اول بشریت به آنچه که خدا فرمان داده بود عمل میکردند یعنی حق همو نمی‌خوردند و به هم نیکی میکردن خب این تفاوت ها ب وجود نمی اومد ، من به شخصه فکر میکنم خدا ما رو خلق کرد  راهکار بهمون داد برای زندگی ، پدران ما منظورم کل بشریته طبق اون پیش نرفتن این دنیا رو برا ما اینجوری کردن.  

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
میشه دلایلتو بگی مثلا این همه ادم دارن تو ثروت مطلق زندگی میکنن .هواپیماشون از طلاست اونوقت یه عده ...

عزیزم اون خدایی ک عادله ب همه گفته توام عادل باش پولو ثروت فقط نخواه حرص نزن  حق مردمو بده حقشونو نگیر بلکه بهشون از خودتم ببخش اما نمیکنیم منکه خودم ب فکرشم نیستم همسایم گشنه ام باشه یا ن فقط ب شوهرم میگم پولتو جمع کن😓یبار نگفتم بده ب ی یتیم کمیم خود ماها گند زدیم ب کل دنننننننیا

بیشتر شبکه های اجتماعی باعث شده به فکر فرو برم.چون ادمای بیشتری رو دیدم و تفاوت های بیشتری رو حس کرد ...

چی بگم هیچ کس از کاره خدا سر در نمیاره

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

شاخه‏ های کلی عدل الهی
با توجه به گستردگی حوزه دادورزی خداوند و به‏ منظور یافتن تصویری روشن ‏تر از بحث، می ‏توان عدل الهی را در سه شاخه اصلی جای داد:

۱. عدل تکوینی؛ خداوند به هر موجودی به اندازه شایستگی‏ هایش از مواهب و نعمت ‏ها ارزانی می‏ دارد و هیچ استعداد و قابلیتی را ضایع نمی کند. به دیگر سخن، عدل تکوینی خداوند مقتضی آن است که به هریک از آفریدگان خویش، به اندازه ظرفیت وجود آن، افاضه کند و آن را متناسب با قابلیت و استعدادش از کمالات بهره ‏مند سازد.
۲. عدل تشریعی؛ خداوند، از یک‏سو، در وضع تکالیف و جعل قوانینی که سعادت بشر درگرو آن است، اهمال نمی ورزد و از سوی دیگر، هیچ انسانی را به عملی که بیش از توانایی و طاقت او است، مکلّف نمی‏ سازد. بنابراین، شریعت الهی به هردو معنای یاد شده، عادلانه است.
۳. عدل جزایی؛ خداوند جزای هر انسانی را متناسب با اعمالش مقرر می‏ کند. بر این‏ اساس، خداوند نیکوکاران را پاداش می‏ دهد و بدکاران را کیفر. هم‏چنین، عدل جزایی خداوند اقتضا دارد که هیچ انسانی به سبب تکلیفی که به او ابلاغ نشده است، مجازات نشود. بخشی از کیفر و پاداش الهی در دنیا و بخشی دیگر در آخرت تحقق می ‏یابد.

به نظرم واقعا بی عدالتیه....یکی هوش و زیبایی خدادادی داره و یکی نه جالب  تر اینه اونایی که سر خوشگلی و هوش وخانوادشون‌پز میدن آخه خودشون هیچ نقشی توش نداشتن....درسته میگن این دنیا گذرا و فانی ولی بازم کسایی که از ویژگی ها محرومن واقعا عذاب میکشن...

و خدايي كه به شدت كافيست🌱
ا تامل و دقت در اختلافات و تفاوت ها می توان دریافت که اصولا این موارد جهات مختلفی دارد: 1- بعضی از ...

3- قسمتی دیگر از تفاوت‏ها، طبیعی و لازمه آفرینش انسان است، یعنی هر قدر اصول عدالت در جامعه انسانی رعایت شود، باز همه انسان‏ها از نظر استعداد و هوش و انواع ذوق و سلیقه‏ها یکسان نخواهند بود. مسلما بهره مندی از نعمت هایی مانند مال و ثروت هم رابطه مستقیمی با استعداد و توان کار اقتصادی و مانند آن دارد که این امور در همه افراد یکسان نیست؛ این همان حقیقتی است که از آن به تقدیر روزی خداوند نام برده می شود .
به هر حال ماهیت این تفاوت ها هرچه که باشد خداوند بواسطه همین امور بشر را مورد آزمایش قرار می دهد ؛ اما با توجه به آنچه ذکر شد به طور کلی نمی توان گفت خداوند لزوما می خواهد کسی را به بیماری و فقر امتحان نماید ،بلکه این خود اوست که با کیفیت زندگی خود فقر و بیماری را برای خود به ارمغان می آورد و همین زمینه امتحان شدن او به این امور می شود ؛ پس لزوما این گونه نیست که خداوند نوع و شکل امتحان یک فرد را برای او مقدر نماید بلکه این علل و عوامل گوناگون در زندگی او هستند که نوع آزمون او را رقم می زنند .
اما در هر حال علت تحقق شکل این آزمون الهی هرچه باشد ، بدلیل عدالت مطلق خداوند این اختلاف وضعیت ها و تفاوت هایی که در سختی و آسانی امتحان برای افراد مختلف وجود دارد به نحو عادلانه ای مورد محاسبه قرار می گیرند. در واقع همه این اختلافات به شکلی دقیق و عادلانه در نحوه تکالیف انسان ها و محاسبه اعمال شان در قیامت مورد مراعات قرار می گیرد .
مطمئناً آنان که در دنیا از نعمات بیش تری برخوردار بودند، بیش تر مورد سؤال و درخواست هستند. باید بیش تر پاسخگو باشند. کسانی که آزمون های سخت فقر و بیماری و ... را گذراندند،وضع بسیار بهتر و آسان تری را پیش رو خواهند داشت. خدا را به خاطر این تقدیر شکر خواهند کرد که در برابر سختی کوتاه دنیا سعادت ابدی را نصیب آن ها نموده است. یعنی با وجود این تفاوت شکل آزمون ها، عدالت در تکالیف و مسئولیت ها و آزمایشات و محاسبه اعمال این افراد ملاحظه می گردد.

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

توی این دنیا عدالت ب اون مفهومی ک تو ذهنتون دارید نیست،توی این دنیا جواب خوبی بدیه، ک عدالت رو نقض میکنه. 

چرا باید ی پسر جوون بمیره در حالی ک پیرمردی ک دیگه مریض و زمینگیر شده و خودش شاید آرزوی مرگ و راحت شدن رو داره زنده بمونه. 

اگه فکر کنید فقط این دنیا هست و بعدش چیزی نیست، حتما فکرتون ب هم میریزه و این همه جنگ و قحطی بدبختی خواب براتون نمیزاره، خدا هم نگفته ما جواب کارای همه رو اینجا میدیم، گفته هر کسی سزای کاراش رو توی جهان باقی میده. 

حالا یکی که اصلا نه ب خدا اعتقاد داره نه معاد اون دیگه بحثش جداست

حق دارین اینجور فکر کنین. 

اما عدل خدا از نظر من به این معنیه که قوانینی که داره برای اداره جهان( که بخش اعظمش رو فیزیکدانها کشف کردند) برای همه یکسانه و استثنا نداره.  هرکی باشی و هر چقدر پول داشته باشی اگه هواپیمات سقوط کنه پودر میشی. این یعنی عدل.   اگه قانع کننده نیست بگو عزیزم.

3- قسمتی دیگر از تفاوت‏ها، طبیعی و لازمه آفرینش انسان است، یعنی هر قدر اصول عدالت در جامعه انسانی رع ...

در واقع این سختی ها و مشکلات در تاثیرات آن در ایمان و عمل افراد چیزی نیست که از منظر خداوند مخفی بماند و مورد توجه قرار نگیرد و توقعی که خداوند از فردی در حال ابتلاء به آزمونی سخت دارد از توقع در قبال فردی برخوردار و مرفه بسیار متفاوت خواهد بود و در نگاه دقیق ، سختی و دشواری و حسرت حقیقی برای کسانی است که در دنیا به نعمت آزموده شده اند نه به فقر و سختی و بیماری ؛ زیرا در روایات متعددی آمده:« در روز قيامت كسانى كه در دنيا با صحّت و عافيت به سر بردند، دوست دارند كه گوشت بدن آن ها را با قیچی در دنيا چيده بودند براى ثواب هایی كه مى‏بينند به اهل بلا مى‏دهند. »(2).

پی‌نوشت‌ها:
1. سيد محسن خرازى‏ ، بداية المعارف الإلهية في شرح عقائد الإمامية ، مؤسسة النشر الإسلامي ، قم ‏1417 ق‏ ، ج 1 ص 97
2. شيخ حسن ديلمى‏، إرشاد القلوب إلى الصواب‏، شريف رضى‏، قم‏، 1412 ق‏، ج 1، ص 42.

بیشتر شبکه های اجتماعی باعث شده به فکر فرو برم.چون ادمای بیشتری رو دیدم و تفاوت های بیشتری رو حس کرد ...

ببین عزیزم فرض کن تو دوتا بچه داری به هر کدوم یه سیب میدی حالا یکی زورش بیشتره سیب اونکی رو بگیره باید عدالت تو بره زیر سوال.زمین واسه همه گرده این آدگان که بخوان بزرگ باشن یا نه انیشتن تو دوران مدرسه کودن شناخته شد خودش خواست ک بشه انیشتن

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

اگر همه ب دستورات  خدا عمل میکردن ن فسادی بود ن جون ازدواج نکرده ن دزد ن زن... ن بچه فقیر ن گدا .و....😢دوره امام زمان طوری خواهد شد ک همه هرررچی بخان از مال هم بردارن اییین ینی انسانیت ن تو مشت نگه داشتن مال ب هر قیمتی و...😢