2821
2789
عنوان

حقوق دانشجو معلمان

206 بازدید | 6 پست

بچه ها من ورودی ۱۴۰۴ فرهنگیان مهرم حقوق سه ماه رو با هم واریز میکنن من چون دیر مدارکمو تکمیل کردم حقوقمو ندادن این ماه قرار بود چهار ماه با هم واریز بشه دیروز برا همه واریز کردن ب جز من ممکنه اصلا ندن تو روخدا یکی ج بده خ استرس دارم

برو کارگزینی اداره

حتما حتما حتما پییگر باش که تا اخر سال بریزن

اگه تا اخر سال نریزن میره جزو دیون و دیگه گرفتنش میشه ارزو

از اونور کسورات دانشگاه این ۶ ماهم باید از جیب بدی

برو پیگیری کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کارگزینی ادارهحتما حتما حتما پییگر باش که تا اخر سال بریزناگه تا اخر سال نریزن میره جزو دیون و د ...

وای یعنی این ماه نمیدن اخه چرا ندن مدارکمو تکمیل کردم ...من دانشگاهم خود فرهنگیان نیست علوم پزشکیم بهداشت مدارس و کسوراتمون خیلی کمتره از فرهنگیان

میشه لطف کنید کمکم کنید از تجربتون بگید که چجوری قبول شدی ؟؟و این که مصاحبه رو چجوری گذروندید ؟چند م ...

من دو سال پشت بودم و شرایط خیلی سختی رو گذروندم سال آخر از اسفند جدی خوندم تراز اردیبهشتم ۷۵۰۰ شد هوش و استعداد معلمی رو ۶۰ زدم دینی رو سه درصد اگه میخوای قبول شی حتما منابع خود فرهنگیانم بخون علاوه بر کنکور اصلی من نخونده بودم مصاحبه هم راستش گزینشگرم خیلی خوب بودم و بیشتر ازم نماز پرسید... منم چون نماز و شروع کرده بودم کاملا بلد بودم و یه سری احکام دیگه هم پرسید مصاحبه تخصصی هم باید روی فن بیانت و اینکه استرس نداشته باشی کار کنی امید به خدا قبول میشی....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز