2777
2789
عنوان

کدومیک از اسمها قشنگتره بنظرتون خانمهای خوش سلیقه؟ 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت سر هم اگه بگي نيكو چند بار  ميشه يه حرف بد  امتحان كن با صداي بلند🤣

نمیری😄😄

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉
اسم بهتر پیشنهاد بدین

اخه نمیدونم توو چه مایه هایی میپسندی

نیکو رو مسخره میکنن برعکسش چیز زشته

نیکنام بد آوازست

مانوشا خوش معنیه ولی مثل مموشاس میترسم دخترتو  مسخره کنن

نیکی هم بستگی به فامیلیش داره

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
نیک داشته باشه 😀 یا با م شروع بشه بر وزن  ماندانا که اسم خودمه  فامیل هم با ص شروع میشه ...

مسيحا(هم اسم دختره هم پسر)

نيكا

مانيا

مانلي

مايسا

مانيسا

مرسانا

مهرسا 

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
نیکاژ؟! 😨

آخ شرمنده نیکناز بود😂😂😂😂

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر