2777
2789
عنوان

کدومیک از اسمها قشنگتره بنظرتون خانمهای خوش سلیقه؟ 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 55 پست
اسم بهتر پیشنهاد بدین

با چه حرفي ميخواى؟!چه ريتم و آهنگى؟!تو چه مايه اي؟!:/

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چه حرفي ميخواى؟!چه ريتم و آهنگى؟!تو چه مايه اي؟!:/

نیک داشته باشه 😀

یا با م شروع بشه بر وزن  ماندانا که اسم خودمه 

فامیل هم با ص شروع میشه 

اندیشه نیک، گفتار نیک، کردار نیک 
نیک داشته باشه 😀 یا با م شروع بشه بر وزن  ماندانا که اسم خودمه  فامیل هم با ص شروع میشه ...

آرمیتا

پارمیدا

آرنیکا

اینابااسم خودت خیلی خوبن

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
من خانومم و هم جنس هام اینجاست و البته سایت زنونه هست نی نی سایت  احیانا شما زایمان میکنی ؟ او ...

منم نظرسنجی اسم میزارم، سپهر، مهدیار، محسن گذاشتم، مهدیار اول شد. 

دلیل زیاده ولی دلیل اصلیش اینه ک خانم ها ی عادت بدی دارن اونم اینه که سعی نمیکنن حرفاشون رو مستقیم بزنن، بیشتر ب قول خودشون زیر پوستی عمل میکنن بعد انتظار دارن مردشون متوجه بشه،میگن یعنی خودش نمیفهمه باید فلان کنه بیسار کنه. 

اینجا خیلی چیزا روشن میشه چون حرفاتون رو بی پرده میزنین

از طرف دیگه اینقدر تاپیکای متفرقه زیاده ک از 10 تا تاپیک 2 تاش مسائل پزشکی و درمانی و... شامل میشه، بیشترش خاله زنگی هست و در نوع خودش جالب و مفرح 

از خوده تاپیکا جالبتر کامنتهایی هست ک بعضیا میزان، مخصوصا ی کاربری دیدم خیلی فعاله تو کامنت گذاشتن غللاغسیاه، خدا حفظش کنه.