2777
2789
عنوان

بيحسي يا بيهوشي؟

732 بازدید | 19 پست

بچه ها من خيلي ميترسم شنيدم بي حسي خيلي بعدش دردسر داره  هر كيو ديدم يا رفته زيره سرم يا سردرد شديد گرفته يا خلاصه به نوعي سردرد گرفته  نظره شما چيه هر كس هر تجربه اي داره بياد بگه  كلا نظرتون راجع به بيهوشي چيه

چرا دكترا اصرار دارن بيحس كنن وقتي بعدش اين قدر مشكلات داره

لايك نكن مرسي اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه سردرد نشدن باید سر و گردن رو تا ۱۳ ساعت اصلا تکون ندی.نه برای شیر دادن. نه برای حال و احوال

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

ولی متاسفانه بعضی دکترا نمی گن.یا بعضی خانما گوش نمیدن.

وگرنه بی حسی بسیااار شیرین تر و بهتر از بیهوشیه

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
من میگرن دارم از ترسم به دکترم گفتم اونم دم در اتاق عمل به دکتر بیهوشی گفت که من میگرن دارم . خلاصه ...

منم فكر كنم ميگرن دارم گاهي سردردهاي بدي ميگيرم

لايك نكن مرسي اه
معدت خالي بود حالا 

راستش بهم گفتن باید معدت خالی باشه اما من شب قبل از عمل از استرس نخوابیده بودم و گشنم شده بود . یادمه ساعت ۲ نصفه شب یه دونه کیک کوچولو خوردم ولی بعد از بیهوشی هم مشکلی نداشتم یعنی حالم بهم نخورد اصلا. 

راستش بهم گفتن باید معدت خالی باشه اما من شب قبل از عمل از استرس نخوابیده بودم و گشنم شده بود . یادم ...

من كه خيلي ميترسم از عمل نميدونم چرا

لايك نكن مرسي اه
من كه خيلي ميترسم از عمل نميدونم چرا

نترس . منم خیلی میترسیدم اما همش الکی بود اگر ترس داری بیهوش بشی بهتره ... بعدم یه چیزی در مورد فرق بیحسی و بیهوشی بهت بگم، اگر بیحس کنی بعد از عمل دردت کمتره چون اون محل بخیه هات بیحسه و زیاد چیزی متوجه نمیشی اما بعد از بیهوشی دردت زیاده ، من که اینجوری بودم ولی خوبیش اینه که به هیچ عنوان سردرد نمیگیری

استارتر من مشهد هستم بیمارستان خصوصی بودم.

هیچ مشکلی نداشتم. از شب قبلشم چیزی نخورده بودم. تا وقتی بی حسی پاهامم رفت سرمو تکون نمیدادم. چایی زیاد خوردم.مایعات فراوون تا مواد بی حسی دفع بشه. بعدم مشکلی نداشتم. فقط یکم دولا راست میشدم جای امپول بی حسی درد میکرد فقط یکم اونقدر نبود. الانم خوب خوبم

نترس . منم خیلی میترسیدم اما همش الکی بود اگر ترس داری بیهوش بشی بهتره ... بعدم یه چیزی در مورد فرق ...

خوب اونم وقتي بيحسيش بره دردش شروع ميشه به هر حال بايد درد رو بكشي

لايك نكن مرسي اه