فقط_دخترم مدیر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 149 عنوان دوست جونیا یه لحظه +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 67 پست سلام اول اینکه این کار بریم تازه ساختم چون کاربری قبلیم بعد اینکه سایت به روز رسانی شد پاک شد و من دیگ رمزم یادم نبود بعد اینکه عکس دخترم می زارم ببینین خیلی شبیه پسراس چون هرکی میبینه میگه چند شبیه پسراسمنم میگم چون شبیه باباش اینجوری 1397/02/22 | 21:52 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فقط_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 149 آخ این واقعا شبیه دختراس؟ یه کوچولو چرا موهاشو بستی؟
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12740 عزیزم میشینه نگران نباش بعضی از بچه ها دیر میشینن قربونت...الان دارم عکسشومیزارم...عزیزم دخترتون شیرخودتومیخوره غذاهم میدی بهش؟ ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12740 عزیزم الان خوابیده..این عکسوداشتم فقط توگوشی ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
فقط_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 149 عزیزم الان خوابیده..این عکسوداشتم فقط توگوشی ای جانم 😍😍😍😍شماهم شیر خودتو میدی؟
jighily عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 2261 یه کوچولو چرا موهاشو بستی؟ آبجیم بسته بود اونم بزور نمیذاش ک فک کنم انقد ب بچمگفتن شبیه دختر ک بدش اومده واس همین نمیذاش 😂 کالریچیست؟موجود 👻بیشعوریستکهشبامیرهتوکمدلباسا👗👚روتنگمیکنه... خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایمبیفزا،برشادیهایم نیفزودیهم نیفزودی ولیوزنمو یهکاریش بکن؛نوکرتم😘
فقط_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 149 آبجیم بسته بود اونم بزور نمیذاش ک فک کنم انقد ب بچمگفتن شبیه دختر ک بدش اومده واس همین نمیذاش 😂 خخخخخ جااااااانم چند وقتشه؟
jighily عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 2261 خخخخخ جااااااانم چند وقتشه؟ رفت تو ۱۶ماهگی اون عکس فک کنم۸یا۹ ماهگیشه کالریچیست؟موجود 👻بیشعوریستکهشبامیرهتوکمدلباسا👗👚روتنگمیکنه... خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایمبیفزا،برشادیهایم نیفزودیهم نیفزودی ولیوزنمو یهکاریش بکن؛نوکرتم😘
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12740 ای جانم 😍😍😍😍 شماهم شیر خودتو میدی؟ اره عشقم...دخترشماچندکیلو؟ ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.