فقط_دخترم مدیر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 149 عنوان دوست جونیا یه لحظه +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 67 پست سلام اول اینکه این کار بریم تازه ساختم چون کاربری قبلیم بعد اینکه سایت به روز رسانی شد پاک شد و من دیگ رمزم یادم نبود بعد اینکه عکس دخترم می زارم ببینین خیلی شبیه پسراس چون هرکی میبینه میگه چند شبیه پسراسمنم میگم چون شبیه باباش اینجوری 1397/02/22 | 21:52 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چمدون عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 3789 قیافش کاملا دخترونست اونا دیگه خیلی پرتن دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم 🍀🍀
فلورا_بانو عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 1915 اوخودا چه جیگر ه ماشالا. خیلی هم دخترونه ست مخصوصا اون خنده ش 😍😍😍 « هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »
فقط_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 149 اوخودا چه جیگر ه ماشالا. خیلی هم دخترونه ست مخصوصا اون خنده ش 😍😍😍 فدات شم مرسی
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12740 چرا عزیزم؟ اصلا نمیشینه؟ میشه عکسشو بفرستی ؟ اره اصلانمیشینه به خداوفقط روپهلومیشه..الان میفرستم. ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
فلورا_بانو عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 1915 بخدا همه میگن نه ماه تو شکمت بزرگ کردی ولی یه ذره شبیهت نشده منم میگم صالح و سالم باشه این مه ... چه اهمیتی داره. شبیه باباشه دیگه خوشگلم هست ماشالا. « هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »
jighily عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 2261 آره عزیزم کالریچیست؟موجود 👻بیشعوریستکهشبامیرهتوکمدلباسا👗👚روتنگمیکنه... خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایمبیفزا،برشادیهایم نیفزودیهم نیفزودی ولیوزنمو یهکاریش بکن؛نوکرتم😘
jighily عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 2261 آره عزیزم کالریچیست؟موجود 👻بیشعوریستکهشبامیرهتوکمدلباسا👗👚روتنگمیکنه... خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایمبیفزا،برشادیهایم نیفزودیهم نیفزودی ولیوزنمو یهکاریش بکن؛نوکرتم😘
فقط_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 149 اره اصلانمیشینه به خداوفقط روپهلومیشه..الان میفرستم. عزیزم میشینه نگران نباش بعضی از بچه ها دیر میشینن
liyana22 عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 2095 اینکه می می داره...کجاش شبیه پسراست 😃😍😍😉 به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃
فقط_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 149 اینکه می می داره...کجاش شبیه پسراست 😃😍😍😉 خخخخخخخخ
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12740 عزیزم میشینه نگران نباش بعضی از بچه ها دیر میشینن قربونت...الان دارم عکسشومیزارم...عزیزم دخترتون شیرخودتومیخوره غذاهم میدی بهش؟ ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
jighily عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 2261 عزیزم میشینه نگران نباش بعضی از بچه ها دیر میشینن آخ این واقعا شبیه دختراس؟ کالریچیست؟موجود 👻بیشعوریستکهشبامیرهتوکمدلباسا👗👚روتنگمیکنه... خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایمبیفزا،برشادیهایم نیفزودیهم نیفزودی ولیوزنمو یهکاریش بکن؛نوکرتم😘
فقط_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 149 قربونت...الان دارم عکسشومیزارم...عزیزم دخترتون شیرخودتومیخوره غذاهم میدی بهش؟ بزار عزیزم منتظرم بعده شیر خودمو میخوره نه زیاد غذا نمیخوره گاهی اوقات میخوره اونم فقط یه قاشق چایخوری اضافه وزن داره