2821
2789
عنوان

مگه کاری مهم تر و سخت تر از

183 بازدید | 12 پست

تربیت یه انسان هست ؟!

کاش اونایی که نمیتونن از پس همچین چیزی بر بیان هیچ وقت بچه دارن نشن...

کاش اصن هر کسی نمیتونست بچه دار بشه

اونقدر خستم که همه رفتناتون به درک فقط دیگه برنگردید :)))))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا

بعضی ها اعصاب ندارن سر اون بچه ی بدبخت خالی میکنن

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

بستگی داره تربیت رو چی ببینی مثلا ی برادر زاده دارم فحش نمیده حرف بد نمیزنه ولی ِسایش نذاشت برامون بعد زنداداشم میگ هیچکی مثل من وقت نمیذاره رو تربیت بچه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
بستگی داره تربیت رو چی ببینی مثلا ی برادر زاده دارم فحش نمیده حرف بد نمیزنه ولی ِسایش نذاشت برامون ب ...

تربیت اینه که اون بچه محبت ببینه ، یاد بگیره چجوری رفتار کنه تو رفاه باشه...

تو اول شوهر کن بعد بچه دار نشو بقیه صلاح کار خودشونو میدونن .برا همه چی نظر نده دوشیزه هانم!😂

با احترام صحبت کردنو یاد بگیرین :))) من کسی رو مجبور به کاری نکردم... حتی کسی رو مجبور به حضور تو تاپیکمم نکردم

تربیت اینه که اون بچه محبت ببینه ، یاد بگیره چجوری رفتار کنه تو رفاه باشه...

واقعا تربیت اینه؟

یاد نگیره قرار نیست همیشه هگه بهش آره بگن؟؟قراره نه هم بشنوه؟

قرار نیست همیشه هر چی خواست براش سریع فراهم بشه؟

ساد نگیره با بزرگترش چطور رفتار کنه؟

برادرزادم به دخترم میگ بیا بازی ۴ سال اختلاف سنی دارن اون پسره ۱۲ دخترم ۸ اگ دخترم بگه نه هل میده بچه رو یا میزنه.ی بار تو بازی چاقو گرفت سمتش گفتم نکن خطرناکه ادامو دراورد آخرش شوهرم رفت به زدر ازش گرفت....میگ پلستیشن میخوام اگ براش نخرن قیامت میشه..خب این بچه تا الان هر چی خواست گرفت فکر کن ۱۷ سالگی ۱۸ سالگی میشه براش موتور نخرید؟

محبت کم نمیکنم بهش من هر چی ک دارم برای بچه خودم میخرم ممکنه اون خوشش بیاد میخرم براش .همه جوره محبت میکنم بهش و قربکن صدقش میرم ولی روز ب روز داره بدتر میشه...تربیت یعنی بچت باعث بی احترامی و آزار و اذیت بقیه نشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
واقعا تربیت اینه؟یاد نگیره قرار نیست همیشه هگه بهش آره بگن؟؟قراره نه هم بشنوه؟قرار نیست همیشه هر چی ...

عزیزم شما اگه یبار دیگه بخونی پیاممو متوجه میشی منظور من چی بود ، وقتی میگم یاد بگیرن چجوری رفتار کنن یعنی همین...

2825
2823
2791
2779
2792