2777
2789
عنوان

💔‌‌‌‌

128 بازدید | 18 پست

روزی که منتظرش بودم رسید و چیزی که ازش میترسیدم اتفاق افتاد،خدایی که هزاربار براش سر نماز گریه کردم پس کوش؟🙂💔

یه صلوات واسه حاجتم بفرست مهربون.🫠❤️مامان یه پسر به اسم ۲۰۶ خان😂🤌🏻تو مرا جان و جهانی،محمدم🤍حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش اشک چشم دلشکسته خانه ویران کند!♻️#کارما|بابا،ازت متنفرم،هیچوقت فکرشو نمیکردم ارزوی مرگتو داشته باشم.🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیشده

ماه ها منتظر این روز بودم،از استرس اینکه مشکلی پیش بیاد یه غذای ساده نمیتونستم بخورم،هزارتا دعا خوندم،نذر کردم،سر نماز گریه کردم،ولی نشد که نشد💔

یه صلوات واسه حاجتم بفرست مهربون.🫠❤️مامان یه پسر به اسم ۲۰۶ خان😂🤌🏻تو مرا جان و جهانی،محمدم🤍حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش اشک چشم دلشکسته خانه ویران کند!♻️#کارما|بابا،ازت متنفرم،هیچوقت فکرشو نمیکردم ارزوی مرگتو داشته باشم.🖤

ماه ها منتظر این روز بودم،از استرس اینکه مشکلی پیش بیاد یه غذای ساده نمیتونستم بخورم،هزارتا دعا خوند ...

درکت میکنم منم دعا کن اون روز واسه من نیاد که روز مرگمه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤❤️🩹

درکت میکنم منم دعا کن اون روز واسه من نیاد که روز مرگمه

الهی هرچی دلت میخواد پیش بیاد گلم🫠❤️🩹

خب جرا تعریف کن

نمیتونم کامل تعریف کنم اشنا هست،ولی مربوط به پارتنرمه که امروز خانوادم مانعمون شدن.

الهی هرچی دلت میخواد پیش بیاد گلم🫠❤️🩹

هیچی واقعا کاش یکی بیاد یه تیر تو مغزم بزنه برنه دیشب انقد که فکر کردم وحشتناک ترین خوابو دیدم در مورد ماجرا

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤❤️🩹

هیچی واقعا کاش یکی بیاد یه تیر تو مغزم بزنه برنه دیشب انقد که فکر کردم وحشتناک ترین خوابو دیدم در مو ...

اذیت نکن خودتو انقد گلم،واسه اروم شدن دلت صلوات فرستادم،توام واسه درست شدن کارام دعا کن.🫠

ای خدا ... تلاش کنید حتما راهی هست

نمیدونم چیکار کنم دیگه بخدا،دارم دق میکنم فردا میخواد بره پادگان و حتی نیستش حرف بزنم باهاش💔