2821
2789
عنوان

درمان شنوایی کم شده در وزوز گوش

78 بازدید | 4 پست

باسلام و خداقوت

یک بنده خدا از نزدیکانم بیماری وزوز گوش دارن پنج ساله و شنوایی یک گوش که همان اول کم شده بود زیاد و شنوایی گوش دوم هم سه چهار ماهه

تا اینکه به لطف خدا خودشان فرمودن اینطور بگم

به لطف خدا به لطف و کرم خدا و با استفاده از چله اسمهای خداوند به این درمان رسیدن

که روزی دوقطره روغن بنفشه پایه بادام در گوش چکاندن پنج دقیقه این گوش پنج دقیقه آن گوش

و بعد دو سه روز شنوایی هردوگوش برگشته طوری کع خودشان میگن اصلن نمیدونستم انقدر صدای ماشین لباسشوییم بالا است .نسخه هم از اقای نظری زاده که تو قم هستند گرفتند و این گفته

تو نت بزنین میاره

ولی وزوز هست با صدای کم گفتم اگر درمان شدین برای فرج امام زمان علیه السلام یک یاسین بخوانین.

ایشان گفتن مغزشان خشک شده یعنی خشکی مغز

التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان هرکی دوست داشت قبول کنه بازهم عذرخواهم اگر بعضی عزیزان ناراحت کردم اما گفتم کار یک شیعه امیرالمومنین بازبشه وگرنع ایشان کلی دکتر و دوا و تجویز انجام دان که بی فایده بوده بازهم از اقای نظری زاده براساس مزاج سرتان باید مشاوره بگیرید تو نت بزنین درمانهای استاد نظری زاده چون ایشان از این استاد تجویز گرفتند

2825
2823
2791
2779
2792