2777
2789
منم انقد دوس دارم برم اونجا بمونم تا ویارم خوب شه یا حداقل مامانم بیاد تو کارا کمکم کنه ولی شوهرم م ...

وا چراا 

سختته ک اینجوری اونم اوایل بارداری 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا كلي وقت داري ميري خونه خودت تنهايي حوصله ات سر ميره  اونجا با مامانت خواهرت برادرت بابات ...

اره ولی خب دیگه خواهرام میرن مدرسه مامانمم شاغله بابامم ک دیر میاد صبحا بازم تنهام 

خوش به حالتون من از مامانم دورم ی ماهه ندیدمش رشت عروسی کردم خودمون و مامانم اینا تهرانین

اخیییی الهییی نه اینجوری ک دور باشی خوبه ن اینکه هرروز اونجا باشی😂

من خونه ندارم 😢😢😢 همیشه خونه مامانمم  ای خداااا

ان شاءالله به زودی زووود صاحب یه خونه دوبلکس خوشگللل موشگل بشی بیایم شیرینی بخوریم 😎😎

اره ولی خب دیگه خواهرام میرن مدرسه مامانمم شاغله بابامم ک دیر میاد صبحا بازم تنهام 

اي جان 

خودت رو با يه كاري مشغول كن 

بافتني كتاب خوندن 

فقط اين كه تنها موندن اصلا خوب نيست 

من تجربه اش رو دارم 

آدم رو افسرده و بي انگيزه ميكنه 

زندگي بدون عشق بي معنيه ه ه ❤️❤️

من تا دوسال اول عروسیم که بچه نداشتم هر روز ساعت هفت که شوهرم ميخواست بره سرکار میگفتم اول منو ببر خونه مامانم بعد برو بعد از اون که بچه دار شدم شد هفته ای یک بار حالا شده ماهی دوبار وقتی هم که میرم دلم ميخواد زودی هم بیام خونمون! خخخخ

مامانم اینا چای عصرشونو نمیخورن تا من برسم..یه روز که خونه خودمون بمونم مامانم نگران میشه که ینی چی ...

عینه ابجی منی😄😄😄ولی من ازشون دورم اخرین بارعیددیدمشون خ دلم میخواست توشهرشون بودم

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍