2777
2789
فدات بشم عزيزم خوشبخت بشي فكر كنم شوخي ميكني  چه اشكال داره  خوشبحالت  همونجا بمو ...

خدانکنه عزیزممم 

من کلا بیشتر وقتم خونه مامانم اینام خونه خودم در حد ی سر زدنه البته چاره ای هم ندارمااا شوهر صب ک میره ناهارو میاد باز میره یازده میاد 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه عزیزممم  من کلا بیشتر وقتم خونه مامانم اینام خونه خودم در حد ی سر زدنه البته چاره ای ه ...

انقد دوست دارم اينجوري 

خوشبخت باشي عزيزم 😘😘😘😘😍😍😍❤️

زندگي بدون عشق بي معنيه ه ه ❤️❤️
خدانکنه عزیزممم  من کلا بیشتر وقتم خونه مامانم اینام خونه خودم در حد ی سر زدنه البته چاره ای ه ...

چه تفاهمی..شوهر منم دقیقا همینه..البته نهارو هم ساعت چهار میاد میخوریم مارو میبره میرسونه یازده میاد دنبالمون..رستوران داره..ینی بدترین شغله اصن زندگی نداریم

فدات..ایشالا قسمت تو بشه😚

قبونتتتت بشممم. ان شاءالله فعلا ک ی یک هفته اس از پری ام عقب افتاده 🤣😂😂برم خونه م بی بی چک بزنم😊😊🙈🙈🙈🙈

انقد دوست دارم اينجوري  خوشبخت باشي عزيزم 😘😘😘😘😍😍😍❤️

فدای تو عزیزممم 

توهم خوشبخت باشی. ولی من دوست دارم خونه خودم باشم بیشتر 

قبونتتتت بشممم. ان شاءالله فعلا ک ی یک هفته اس از پری ام عقب افتاده 🤣😂😂برم خونه م بی بی چک بزنم😊 ...

وای چه حس خوبیه وقتی جواب بیبی چک مثبت میشه..منم شبش خونه مامانم اینا بودیم که خدا خدا میکردم کی برم خونه تست کنم ببینم خبریه یا نه..وقتی ام مثبت شد باورم نمیشد برای اطمینان از این که بیبی چک مشکلی نداره یکی هم شوهرم تست کرد که مال اون منفی شد و من باورم شد که جدی جدی حاملم🤣

چه تفاهمی..شوهر منم دقیقا همینه..البته نهارو هم ساعت چهار میاد میخوریم مارو میبره میرسونه یازده میاد ...

😉😉😉

حالا بازم شما میرید خونتون شبا من ک دیگه شب میمونیم بیشترش 😂

صبح میره سرکار بعداظهراهام میره مغازه 

منم انقد دوس دارم برم اونجا بمونم تا ویارم خوب شه یا حداقل مامانم بیاد تو کارا کمکم کنه

ولی شوهرم میگه فعلا نگو بارداری 😞

اصفهانبا ان همه وسعت شده نصف جهان یک وجب قد داری و کل جهانم گشته ای
فدای تو عزیزممم  توهم خوشبخت باشی. ولی من دوست دارم خونه خودم باشم بیشتر

حالا كلي وقت داري ميري خونه خودت

تنهايي حوصله ات سر ميره 

اونجا با مامانت خواهرت برادرت بابات 

همه صحبت ميكني 

دل خودت هم وا ميشه تنها هم نميموني  

هر چي صميمي باشين بهتره 

زندگي بدون عشق بي معنيه ه ه ❤️❤️
وای چه حس خوبیه وقتی جواب بیبی چک مثبت میشه..منم شبش خونه مامانم اینا بودیم که خدا خدا میکردم کی برم ...

خخخخخخخخ واااااایییی منم دوست دارم برم خونه بببینم چ خبره 

خخخخخخ وااااایییییی ترکیدممممم