2777
2789
خوب كاري ميكني بيهوشي خيلي خوبه منم بيهوش بودم بيحسي كمر ادمو موفنگي ميكنه

موفنگی چرا

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

منم بیهوشی بودم. اون لحظه که بهوش اومدم خیلی لحظه ی عجیبی بود. شکمم خالی شده بود اولین لحظه ی جدایی من و عشقم بود. نمیدونستم حال بچه چطوره. تو گلومم احساس سوزش و خشکی میکردم. دردم پمپ درد داشتم و هروقت میومد سراغم فشارش میدادم میرفتم تو حس خواب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیهوش شدم ،خیلی خوب بود،ب خدا توکل کن اصلا ترس نداره دردش هم قابل تحمل ه،من ن مرفین زدم ن کپسول ضد درد استفاده کردم،خیلی راحت ه 

از بچه داری خیلی خیلی راحت تره،بچه داری منو ده سال پیر کرد، شب ۶ر دو ساعت یکبار باید بیدار بشی ،همه ش خستگی ،جوری ک راضی میشی صد بار سزارین بشی ولی بچه داری نکنی

بیهوشی خیلی بهتر از بی حسی هست اصلا بعد عمل هم درد زیادی نداری چیزی هم موقع عمل نمیفهمی.ولی بی حسی یکم استرس داره در عوض بچه تو همون موقع بغلت میدن حس ریبایی هست عوارضشم کمتره

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

من بیهوشی بودم عید ۹۶ زایمان کردم 

۱.بیهوشی استرس نداره عوضش دنیا اومدن بچه رو نمیبینی 

۲.تا هوشیاری کامل پمپ درد وصل نمیکنن ولی تو بیحسی وصل میکنن 

۳. چون پمپ نداری با درد خیلی شدید هوشیار میشی عوضش تکون ندادن سر و کمر درد و سردرد بعدی که ممکنه بیحسیا داشته باشنو نداری 

۴. گیج و منگی بچه تم همینطور که نمیدونم بیحسی هم اینجوریه یا نه 

۵. فشار دادن شکم که بیحسیا تا وقتی هنوز سرن براشون فشار میدن . 

۶. انتقال به تخت اتاق که نمیدونم بیحسیا تا سرن منتقل میکنن یا نه .

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
تشخیص دکترم بیهوشیه

ان شاء الله به سلامتی ودل خوش بچه توبغل کنی .ببخشیدهزینه بیمارستانتون چنده؟

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

خانومای بارداری که این کامنت منو میخونین 

مطلقا با ترس و استرس و این حرفا بهترین روز زندگیتونو خراب نکنین من الان یاد روز زایمانم  که میفتم هیچی از هیچ درد و ناراحتی یادم نمیاد فقط دلم ویخواد اون روز هر روز تکرار بشه 😍😍😍☺️☺️شما هم همین ظور ، پس از هررر ثانیه ش لذت ببرین که دیگه تکرار نمیشه 🌹😘🙏🏻

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟