2777
2789
بیمارستان دولتی  با کل هزینه های دکتر و بیهوشی و اینا میشه 300

چه خوب دکترتون تشخصی داده بایدسزارین بشید؟منم ازخدامه یه روزبچه دارشم سزارین کنم چون اوضاع مالینون هم خوب نیست برم بیمارستان خصوصی ازخدامه دکترتشخیص بده وسزارین کنه

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
خانومای بارداری که این کامنت منو میخونین  مطلقا با ترس و استرس و این حرفا بهترین روز زندگیتونو ...

سلام عزیزم.

من تو حالت غیر بارداری کمرم مثه پیرزنا زود خسته میشه خیلیم سر پا واستم گردن درد میگیرم.

ازونورم ادم ارومی نیستم نمیتونم سر و کله رو تکون ندم با این اوصاف بیهوشی برام بهتره؟

فقط از اینکه دردش زود شروع بشه میترسم.سوندم شنیدم تو بیهوشی میزنن به ادم.

حالا کدوم؟

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. من تو حالت غیر بارداری کمرم مثه پیرزنا زود خسته میشه خیلیم سر پا واستم گردن درد میگیرم. ...

سلام عزیزم انشاالله به سلامتی 

والا چی بگم با این اوصاف شاسد بیهوشی برات بهتر باشه 

اما این دست شما و حتی دکتر زنانت هم نیست در نهایت دکتر بیهوشیت باید تصمیم بگیره بیحسی باشی یا نه . 

اما فی المجموع هر وقت یادم میفته میتونستم صدای گریه پسرمو بشنوم و بلافاصله ببینمش دلم یه جوری میشه 

اصلا آدم زیاد احساساتی نیستم اما واقعا تو دلم مونده . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
سلام عزیزم. من تو حالت غیر بارداری کمرم مثه پیرزنا زود خسته میشه خیلیم سر پا واستم گردن درد میگیرم. ...

سوند منو یک ساعت قبل از عملم زدن . اگر خودتو شل بگیری هیچی احساس نمیکنی . فقط میفهمی  یه چیزی بدنتو لمس میکنه در اون حد 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

من سزارین با بیهوشی بودم خوب بود البته قرار بود بی حسی باشم که روم اثر نکرد و بی حس نشدم واسه اون بیهوشم کردن به هوش که اومدم درد زیادی داشتم اما وقتی دخترمو آوردن دیدم تحمل دردام برام راحت شد😍

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍