2777
2789
منم میخوام برم اونجا ولی شک دارم شما راضی هستی؟

من محب یاس میرم وی اندومتریوز یه چیز پیچیدست همون ابن سینا بری بهتره

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا دوستان نظرشونو راجع به کلینیک امید هم بگید با اجازه ای استارتر عزیز

خواهش میکنم راست میگن اگه جای دیگه ای رفتین و راضی بودین بگین

خدا جونم شکرت...
فک میکنم هر دو تیمی کار میکنن .ولی من از اساتیدمون خیلی تعریف ابن سینا رو شنیدم ‌حالا بازم از ک ...

ابن سیناورویان هردوخوبن ولی رویان قدیمی ترهست وشلوغتر

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من محب یاس میرم وی اندومتریوز یه چیز پیچیدست همون ابن سینا بری بهتره

من  اینجا  به صورت اورژانس  رفتم  خاک بر سرشون  اینقدر اذیت کردم   آخرشم یه کلمه نگفتن مشکلت چیه  که بیماریم عود کرد

نزدیک سه ساله اندومتریوز دارم

سلام عزیزم زندایی من آندومتریوز شدید داشت در حدیکه دکتر گفت کلا باردار نمیشی اما رفت پیش دکتر قنبر عباسی الان پسرش ۳ ماهشه.... یعنی یکساله درمانش کرد. خودمم الان زیر نظر همونم ۹ ماه اقدام باردار نشدم میرم پیشش دکتر خیلی عالی و معروفیه و فوق العاده حاذق و کاربلد و دلسوز 

اگه میخوای بگو تا شماره و ادرسشو بهت بدم چون به چشم خودم دیدم معجزه دستشو و اصلا دکتر پولکی و بدی نیست

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  
سلام عزیزم زندایی من آندومتریوز شدید داشت در حدیکه دکتر گفت کلا باردار نمیشی اما رفت پیش دکتر قنبر ع ...

آسلام آدرس و تلفنش و برام میفرستید ممنون

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم زندایی من آندومتریوز شدید داشت در حدیکه دکتر گفت کلا باردار نمیشی اما رفت پیش دکتر قنبر ع ...

عزیزم زن دایی شما لاپروسکوپی شد یا یا دارو باردار شد اخه من هردو تخمدانم آندومتریوز داره؟

منم متوجه اندومتریوزم شدم هردو تخمدان اخیرا خیلی لگن دردم دارم رفتم سونو گفت که مایع ازاد خفیف در لگن دیده میشه قبلا لگنم مشکلی نداشت ولی الان فک کنم به لگنمم زده دکتر سونو هم گفت احتمالا چسبندگی داری دو ماهم اقدام کردم واسه بارداری متاسفانه نشد حالا یه نوبت از آصف جاه گرفتم واسه ۹خرداد یکیم از ابن سینا واسه ۱۳ خرداد ببینم چی بهم میگن

منم متوجه اندومتریوزم شدم هردو تخمدان اخیرا خیلی لگن دردم دارم رفتم سونو گفت که مایع ازاد خفیف در لگ ...

ممنون میشم وقتی رفتین نظرتونو به ما هم بگید امیدوارم خیلی زود نتیجه بگیرید و با خبرای خوشتون ما رو هم خوشحال کنید

خدا جونم شکرت...
عزیزم زن دایی شما لاپروسکوپی شد یا یا دارو باردار شد اخه من هردو تخمدانم آندومتریوز داره؟

والا من تو جزییات درمانش نبودم چون به ما نمیگفتن ولی یادمه یه بار پارسال بیمارستان بستری شد من حدس میزنم لاپاراسکوپی کرد

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  
والا من تو جزییات درمانش نبودم چون به ما نمیگفتن ولی یادمه یه بار پارسال بیمارستان بستری شد من حدس م ...

ولی لاپاروسکوپی ربطی به بارداری نداره من دو سال پیش لاپاروسکوپی شدم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم 

خدا جونم شکرت...