2777
2789
عنوان

غذا برای کودک 8 ماهه. مامانا راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 23 پست
#پودینگ موز کره رو گرم کنید آرد برنج رو تفت بدید, من کمی هم آرد سبوس برنج میریزم. با آب یا شیر بپزی ...

برای آموزش پوینگ موز ممنونم. این گروه که معفی کردین که همش  راجع به خیاطی و گل سر درست کردن و ایناس

خدا کنار ماست🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوست داشته باشه براش ماست میوه ای درست کن مثلا موز و ماست ژله هم به بچه م میدادم ولی کم. گاهی ه ...

تو آبگوشت ادویه و فلفل اینا هست و چربه ضرر نداره؟

خدا کنار ماست🌸
با شیر پاکتی که بذاری یه دوقلوپ بجوشه بعد باهاش له کنی 😍😍

میتونی با شیرمز هم قاطی کنی من دخترم ۸ ماهشه فرنی ارد برنج میدم اب هویج و شیر موز میدم ماست میدم سیب زمینی و تخم مرغ میدم اب ابگوشت میدم . سرلاک میدم بیسکویت مادرو با شیر پاکتی له میکنم میدم بهش بعضی اوقات شیر پاکتی خالی میدم میخوره 

😊😊😊😊

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
تو آبگوشت ادویه و فلفل اینا هست و چربه ضرر نداره؟

چرا فلفل و اودیه باعث سوختنش میشه من که میدم نه نمک میریزم به غذا نه ادویه به خاطر دخترم 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
برای آموزش پوینگ موز ممنونم. این گروه که معفی کردین که همش  راجع به خیاطی و گل سر درست کردن و ا ...

#سوپ
#هفت ماهگی

دال عدس+بلغور گندم+بروكلى+نخودفرنگى+ماهيچه گوسفند+كرفس+لوبيا سبز+هويج+پيازچه
در اخر هم عصاره قلم و يه قاشق چاى خورى برنج نيمدانه رو اضافه کنید

@tajrobiatmamani

#سوپ #هفت ماهگی دال عدس+بلغور گندم+بروكلى+نخودفرنگى+ماهيچه گوسفند+كرفس+لوبيا سبز+هويج+پيازچه در اخر ...

آفرین. باریکلا. حالا درست شد. عالی. ممنونم مهربون  

خدا کنار ماست🌸