2777
2789

دیروز رفتیم ملاقات عروس عمه ی شوهرم 22سالشه یه دختر ملوس بدنیا اورده بود.  میگفت کیست داشته تو این 4سال ک ازدواج کرده بعد  با قرصو اینا یبار حامله شده که سقط شده بود. میگفت رفته دکتر باز گفتن کیست تخمدان دراوردی باز دوباره قرصو اینا دادن میگه انقد قرص خورده بودم دیگه خسته شده بودم نخوردم قرصامو با شوهرم دعوام شد وقتی فهمید گفت این همه خرج کردیم بخور بزار بچه دارشیمو فلان. خلاصه شوهره عصبانی شده قرصارو خالی کرده تو سطل اشغال فردا صبح این دیده تهوع داره بیبی چک زده مثبت بوده... وقتی گفت انقد ذوق کردم. اخه مگه میشه با وجود کیست تخمدان حامله شد؟ پس چرا من تنبلی دارم نمیشم ولی اون با وجود کیست شده. خدایا نگاه ماهم بکن ماهم منتظریما خداجون

چه ربطی داره خیلیا با کیست باردار میشن چیز عجیبی نیس همه کیستا که بد نیستن منم کیست داشتم بار اول حامله شدم تو حاملگی هم دوباره کیست در اوردم ک خودش رفع شد

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ایشاالله خدا هم به شما نظر میکنه..تنبلی تو ن به چه شکلی هست ؟دوره های پریودیتون چند روزسست

من پریودام مرتبه هرماه میشم 7روز. نمیدونم چرا باردار نمیشم خدا نمیده نی نی دوساله منتظرم

بله می شه، من حتی جراحی هم کردم و دوسوم تخمک راستم رو هم از دست دادم،زمانی که فهمیدم مشکلم چیه همیشه در حال برسیش و چکاب بودم.اما الان خدا یه دخمل گوگولی قراره بهم بده انشاا....

انشاا... شما هم به زودی صاحب فرزند می شین.

چه ربطی داره خیلیا با کیست باردار میشن چیز عجیبی نیس همه کیستا که بد نیستن منم کیست داشتم بار اول حا ...

اره مامان خودمم با کیست باردار شد. وقتی براش گفتم گفت اره منم بچه اولم با کیست بود که سقط شد. ولی اخه کیست مگه پیشرفته تر از تنبلی نیس؟ 

عزیزم ایشاالله خدا هم به شما نظر میکنه..تنبلی تو ن به چه شکلی هست ؟دوره های پریودیتون چند روزسست

الهی امین انشاالله خدا دامن همه چشم انتظارارو سبز کنه ک سخته بخوای ولی نیاد

بله می شه، من حتی جراحی هم کردم و دوسوم تخمک راستم رو هم از دست دادم،زمانی که فهمیدم مشکلم چیه همیشه ...

ای جان الهی که هرودو سالمو سلامت باشی نی نی خوشگلتم سالم بغل کنی التماس دعا. خدا از دهنت بشنوه به ماهم بده. تنبلی داشتی