2777
2789
عنوان

پول در اوردن توخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3035 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما کسی رو دیدید که از نمددوزی درامد خوبی داشته باشه؟ چطوری باید بازاریابی کرد؟

والا من چند سال پیش یه مصاحبه توی مجله خوندم با یه خانومی که کارش این بود. اون موقع ماهی دو و نیم درآمد داشت و تو پیج اسنستاگرام کارلشو می فروخت. ولی احساس می کنم نمد هم دوره خودشو داره . مثل خیلی چیزای دیگه از مد می افته

بابا یه هنرمند بیاد دست ماروهم بگیره 

اموزش بده ماهم شهربشو میدیم 

ولی چیزی که درامد داشته باشه

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

من خودم یه مدت با قلاب بافی 

چه آموزشش چه سفارش گرفتن

ولی با توجه به شرایط اقتصادی الان دیگه فکر کنم خیلی کم پیش بیاد کسی صنایع دستی بخره و بابت کار دست پول بده. مردم به ضروریات زندگیشون موندن

مگر اینکه مشتریتو بین پولدارا پیدا کنی که دیگه پای ثابت بشه و به فامیلاشم معرفی کنه

من کار ویترای انجام میدم هم خییییلی بهش علاقه دارم هم پولش خوبه هم برا آسونه

عکسای کاراتو میزاری

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
چیه عزیزم؟ میشه یکم توضیح بدی؟

آره فدات شم

هنر نقاشی روی شیشه س

کلاس های آموزشیش هست..اما من چون استعداد نقاشی خوب بود فقط چن تا فوت کوزه گری از تو گوگل یاد گرفتم دربارش و شروع کردم به تابلو کشی

هر کی میبینه باورش نمیشه کلاس نرفتم...اگه نقاشیت خوب باشه آب خوردنه..هییییچ کاری نداره ولی خوب پولی توشه

توی دیجی کالا یه تابلو ۵۰ در ۷۰ رو چهارصد و بیست تومن میفروخت...این تابلو کار کمتر از یه هفته منه

البته من هم بچه کوچیک و شوهر دارم هم مشغله های خونه داری...اگه اینارو نداشتم دو روزه اون تابلو کارش تموم بود

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
چي؟

عزیزم ویترای ینی نقاشی روی شیشه و سرامیک و بعضا چوب

توی پست قبلم مفصل توضیح دادم

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
چی هستش 

استارتر جان توضیحو نوشتم بخون گلم

به منم یادمیدی😓 

قربونت من که استاد نیستم

ولی اگه نقاشیت خوب باشه هییییچ کاری نداره

کلاساش هست

تو نت یه سرچ بکن کلی اطلاعات دستگیرت میشه

متاسفانه دوربینم خرابه نمیتونم عکس بفرستم

چی کار میکنی

تو پستای بالام توضیح دادم عزیزم

شرمنده دیر جواب دادم کار برام پیش اومد