2789
عنوان

اگر آیپد پرو دارید کمک 😭

47 بازدید | 4 پست

آیپدم پر شده، من تا حالا دیوایس اپل نداشتم،

میتونین راهنماییم کنید چطوری فایلام رو انتقال بدم به هارد؟ چه کابلی و از کجا باید بگیرم که آیپد به هارد وصل شه؟

بعد نیاز دارم یه سری فایل به کارفرما بدم، چجور فلشی باید بگیرم که هم به آیپد بخوره هم به کامپیوتر کارفرما؟

از این فلش دو سره ها میخوره به آیپد؟ یا تبدیلی به تایپ سی هست که بشه با همون فلش قدیمی خودم انجام بدم؟

سلام عزیزم، برنامه 3utools بود فکر کنم، روی لپ تاپت داشته باش و آیپدت رو بهش وصل کن و فایلات رو انتقال بده به هاردت. فلش تایپ سی وصل میشه بهش فکر کنم، البته من به آیپدم وصل نکردم به گوشیم ولی میشد و آیپد هم میشه.

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم. دیگه نمیدونم چی بنویسم

سلام عزیزم، برنامه 3utools بود فکر کنم، روی لپ تاپت داشته باش و آیپدت رو بهش وصل کن و فایلات رو انتق ...

سلام، مرررسی عزیزم.

یعنی این برنامه مثل بلوتوث عمل میکنه؟ راه دیگه ای نیست؟ چون بعید میدونم کارفرما حاضر شه برنامه رو رو کامپیوترش بریزه، منم لپ تاپم خیلی کنده و فکر کنم کشش انتقال این فایلای سنگین رو نداشته باشه.

فلش تایپ سی فقط به آیپد وصل میشه، فلشی هست که ۲ سر داشته باشه ، یکی تایپ سی و یه سر دیگش مثل فلش عادی باشه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام، مرررسی عزیزم. یعنی این برنامه مثل بلوتوث عمل میکنه؟ راه دیگه ای نیست؟ چون بعید میدونم کارفرم ...

نه عزیزم بلوتوث که نه، با کابل باید انتقال بدی، کابل رو وصل کن به لپتاپ و بعد به آیپدت اونموقع میتونی ازش انتقال بدی، راه دیگه ش هم با ایردراپ هست اگه دستگاه کارفرمات اپل باشه، اگه نه هم چرا فلش دو سر هم میخوره مشکلی نداره،

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم. دیگه نمیدونم چی بنویسم

نه عزیزم بلوتوث که نه، با کابل باید انتقال بدی، کابل رو وصل کن به لپتاپ و بعد به آیپدت اونموقع میتون ...

آهااا من فکر کردم کابل تایپ سی بگیرم میشه هاردم رو مستقیم به آیپد وصل کنم 🥲

متوجه شدم. مررررسی😍