دختربهارم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 574 عنوان بارداری با .... 164 بازدید | 5 پست سلام ..خانما کسی بوده با تنبلی تخمدان باردار شده باشه ؟؟چه مدت طول کشید تا باردار شدید ..چکار کردین برا تقویت تخمدانا تو در جان منی و من غم ندارم خدایا شکرت 1397/02/22 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقدختر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 815 آره من تنبلی داشتم شیش ماه تهته نظر دکتر بودم هفتمین ماه که دیگه دکتر گفت تمومه نیا باردار شدم درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است
دختربهارم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 574 آره من تنبلی داشتم شیش ماه تهته نظر دکتر بودم هفتمین ماه که دیگه دکتر گفت تمومه نیا باردار شدم چی تمومه؟؟درمانتون ..؟؟دارو چه چیزایی خوردید تو در جان منی و من غم ندارم خدایا شکرت
عشقدختر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 815 چی تمومه؟؟درمانتون ..؟؟دارو چه چیزایی خوردید آره دیگه درمانم .گفت دیگه تنبلی نداری. دارو که خیلی خوردم انواع کلسیم و ویتامینو اسید فولیکو خییلای دیگه و اخر سرم لترزون خوردم ولی پریود شدم ولی ماه بعدش هیچی نخوردمو باردار شدم درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است
دختربهارم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 574 آره دیگه درمانم .گفت دیگه تنبلی نداری. دارو که خیلی خوردم انواع کلسیم و ویتامینو اسید فولیکو خ ... خدا رو شکر ک نتیجه گرفتید ..برا منم دعا کن دوست عزیز تو در جان منی و من غم ندارم خدایا شکرت
عشقدختر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 815 خدا رو شکر ک نتیجه گرفتید ..برا منم دعا کن دوست عزیز ممنون گلم انشاالله شمام به زودی مامان میشی گلم درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است