2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه یکی با تسبیح بلدم بزن نمیدونم سوره ای ک باید بخونی چیه فقط میدونم یه مشت از تسبیح نو میگیری دست بعد از اینکه اون ایه رو خونپی بعد دوتا دوتا جدا میکنی اخری یا یکی یکی میمونه یا دوتا ک جوابت توی همینه

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید 1۳۹۹/۱۲/۷ ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم. برام دعا کنید ک ب آرزوی دلم برسم ممنون امروز1404/10/29 ارزوی دلم رسیدن ب عشق شیش سالم بود ک حدودا یکسالی میشه از هم حدا شدیم سخت بود ولی شد اون با دختر عموش ازدواج کرد رفت منم فراموشش کردما و خداروشکر میکنم نرسیدم بهش هرچیزی یه حکمتی داره. من کور بودم و ندیدم اون همه کاری میکنه هشت بار خیانت شو بخشیدم شکاک بودنش و مرد سالار بودنش و حمایت نکردناشون کتک زدناشو هیچی شو ندیدن ولی خدا دید و گفت با دختر من نه و خلاص شدممممم

باید به کسی که تخصص داره بگید، وبگید قبلش شرایطشو براتون توضیح بده.

دوست من شرایطشو نمیدونست،مثلا برای ازدواج میخواید، چه اموری رو میشه استخاره گرفت و... اینجور موارد.

من قدیم توی مدرسه معلم یادم داده بود اینجوری بود اول با وضو و رو به قبله باید با لباس تمیز باشی بعد نیت میکنی یه رقعه از تسبیح رو جدا میکنی بعد به ترتیب میکنی سبحان الله الحمدالله لا اله الا الله بعد همینطور که سه تا سه تا میشمری و این ذکر ها رو میگی اگه اخرش یکی موند یعنی هم آره و هم نه میانه است اگه دو تا بود یعنی الحمدالله یعنی آره و اگه سه تا موند یعنی با اله الا الله و یعنی نه اومده و به صلاح نیست .

امیدوارم متوجه بشی

Sorry ...i don't care about that.

2825
2823
2791
2779
2792