dnyna مدیر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 7308 عنوان لیزر | مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 53 پست خانما من با دستگاه اشنایدر رولی لیزر میرمجلسه پنجم هستاما شاید در حد 40 درصد موها ریختهبنظرتون تا جلسه دهم ب بعد میرم تو شارژ یا بیشتر طول میکشه 1404/10/29 | 11:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezoo_jt83 عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 8 اره منم شنیدم میگن رولی خوب نیست 🫠دیگه نرم ینی؟ جدی اگه جواب نده قلبم میشکنه
نجــــگل عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 2793 صورت موهاش کرکی هست اصلا نباید انجام داد اره اون اپراتور بی انصاف بخاطر پول برای من شات زد از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
____sara_____ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 3165 سلام، من بعد از جلسه اول لیزر حدود ۷۰ درصد ریزش مو داشتم دستگاهم رولی اشنایدره ممکنه مجددا برگشت مو ... رولی خوبه چون کامل رو سطح پوست میشینه شاتی قدرتش بالاس ولی ممکنه چند جا بدون لیزر بمونه دستگاه خوب انتخاب کنید اینطوری نمیش
نجــــگل عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 2793 نهههه باید اول شیو میکردی ی مدت طولانی تا موهات ضخیم بشه بعد میرفتی من الان تازه میخوام برم برای صور ... کاشکی نمیرفتی الان کل صورتت زخیمه کرکی نداری؟! من کسی بهم توضیح نمیداد نمیدونستم صورت نباید لیزر شه یا حداقل دستگاه مخصوص موی کرکی استفاده بشه از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
dnyna مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 7308 اره منم شنیدم میگن رولی خوب نیست بستگی دارهبعضیا با شاتی نتیجه نمیگیرن رولی نتیجه میدهمن سه جلسه شاتی رفتم فوق العاده درد داره ینی تحملش برام غیر ممکن بود بعد پوستمم خیلی سوخت
arezoo_jt83 عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 8 رولی خوبه چون کامل رو سطح پوست میشینه شاتی قدرتش بالاس ولی ممکنه چند جا بدون لیزر بمونه دستگاه خوب ... اشنایدرپلاس هست شنیده بودم تيتانيوم خیلی عالیه ولی متاسفانه تو شهر ما نداره
dnyna مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 7308 اشنایدرپلاس هست شنیده بودم تيتانيوم خیلی عالیه ولی متاسفانه تو شهر ما نداره تیتانیوم فقط موهارو رو حالت خاب میزاره اصن خوب نیس
____sara_____ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 3165 کاشکی نمیرفتی الان کل صورتت زخیمه کرکی نداری؟! من کسی بهم توضیح نمیداد نمیدونستم صورت نباید لیزر شه ... ن کرکی نیس دست میزنی ب صورت موهاش تیغ تیغه مث کاکتوس الان دیگ هم موهاش ضخیم شده هم تیره اوک میشه
نجــــگل عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 2793 ن کرکی نیس دست میزنی ب صورت موهاش تیغ تیغه مث کاکتوس الان دیگ هم موهاش ضخیم شده هم تیره اوک میشه میگم الان منم ک موهام کلفت شده دوباره برم لیزر ممکنه برن؟! و اینکه بعد بارداری دوباره برنمیگرده موها؟ از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
dnyna مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 7308 میگم الان منم ک موهام کلفت شده دوباره برم لیزر ممکنه برن؟! و اینکه بعد بارداری دوباره برنمیگرده موها ... شنیدم ولی کلفت بشه باید ادامه بدیتو دوره بارداری بر میگرده ولی بعد از زایمان دوباره ریزش داره.
ayda0gh عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1482 بستگی دارهبعضیا با شاتی نتیجه نمیگیرن رولی نتیجه میدهمن سه جلسه شاتی رفتم فوق العاده درد داره ینی تح ... اشکال نداره درد چیزی نیست در عوض نتیجه خوبی میگیری رقیب من فقط خودمم... یه روزی به حرفم میرسی!
____sara_____ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 3165 اشنایدرپلاس هست شنیده بودم تيتانيوم خیلی عالیه ولی متاسفانه تو شهر ما نداره من اولین بارم با دایود رفتم بعد کندلا رفتم بیکینیم سوخت موهامم کم نمیشد دوباره دستگاه عوض کردم سایناشور انتخاب کردم واس بیکینی راحت شدم بدون سوختگی موهامم کاملا رفت ینی یک ماه کامل هیچ رویشی نداره واس بدنمم تیتانیوم میرم هرچند ماه خوبه
____sara_____ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 3165 میگم الان منم ک موهام کلفت شده دوباره برم لیزر ممکنه برن؟! و اینکه بعد بارداری دوباره برنمیگرده موها ... تو تایم بارداری چون هورمونا بهم میریزه ممکنه برگشت داشته باشه ی دستگاه خوب انتخاب کن
dnyna مدیر استارتر عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 7308 اشکال نداره درد چیزی نیست در عوض نتیجه خوبی میگیری مرسی✨❤
نجــــگل عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 2793 شنیدم ولی کلفت بشه باید ادامه بدیتو دوره بارداری بر میگرده ولی بعد از زایمان دوباره ریزش داره. من الان چونه و گردنم کلفت شده نمیدونم برم لیزر یا نه میترسم برم بقیه صورتمم کلفت بشه اگ فقط ناحیه گردنوچونه بزنم ب بقیه صورت کار نداره مثلا اشعه ب اونجا بخوره از واقعیت به اینجا پناه میاریم !