2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، من بعد از جلسه اول لیزر حدود ۷۰ درصد ریزش مو داشتم دستگاهم رولی اشنایدره ممکنه مجددا برگشت مو ...

رولی خوبه چون کامل رو سطح پوست میشینه شاتی قدرتش بالاس ولی ممکنه چند جا بدون لیزر بمونه

دستگاه خوب انتخاب کنید اینطوری نمیش

نهههه باید اول شیو میکردی ی مدت طولانی تا موهات ضخیم بشه بعد میرفتی من الان تازه میخوام برم برای صور ...

کاشکی نمیرفتی الان کل صورتت زخیمه کرکی نداری؟!

من کسی بهم توضیح نمیداد نمیدونستم صورت نباید لیزر شه یا حداقل دستگاه مخصوص موی کرکی استفاده بشه

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
اره منم شنیدم میگن رولی خوب نیست

بستگی داره

بعضیا با شاتی نتیجه نمیگیرن رولی نتیجه میده

من سه جلسه شاتی رفتم فوق العاده درد داره ینی تحملش برام غیر ممکن بود بعد پوستمم خیلی سوخت

رولی خوبه چون کامل رو سطح پوست میشینه شاتی قدرتش بالاس ولی ممکنه چند جا بدون لیزر بمونه دستگاه خوب ...

اشنایدرپلاس هست

شنیده بودم تيتانيوم خیلی عالیه ولی متاسفانه تو شهر ما نداره

کاشکی نمیرفتی الان کل صورتت زخیمه کرکی نداری؟! من کسی بهم توضیح نمیداد نمیدونستم صورت نباید لیزر شه ...

ن کرکی نیس دست میزنی ب صورت موهاش تیغ تیغه مث کاکتوس الان دیگ هم موهاش ضخیم شده هم تیره اوک میشه

ن کرکی نیس دست میزنی ب صورت موهاش تیغ تیغه مث کاکتوس الان دیگ هم موهاش ضخیم شده هم تیره اوک میشه

میگم الان منم ک موهام کلفت شده دوباره برم لیزر ممکنه برن؟! و اینکه بعد بارداری دوباره برنمیگرده موها؟

میگم الان منم ک موهام کلفت شده دوباره برم لیزر ممکنه برن؟! و اینکه بعد بارداری دوباره برنمیگرده موها ...

شنیدم ولی کلفت بشه باید ادامه بدی

تو دوره بارداری بر میگرده ولی بعد از زایمان دوباره ریزش داره.

بستگی دارهبعضیا با شاتی نتیجه نمیگیرن رولی نتیجه میدهمن سه جلسه شاتی رفتم فوق العاده درد داره ینی تح ...

اشکال نداره درد چیزی نیست در عوض نتیجه خوبی میگیری

رقیب من فقط خودمم... یه روزی به حرفم میرسی!

اشنایدرپلاس هست شنیده بودم تيتانيوم خیلی عالیه ولی متاسفانه تو شهر ما نداره

من اولین بارم با دایود رفتم بعد کندلا رفتم بیکینیم سوخت

موهامم کم نمیشد دوباره دستگاه عوض کردم سایناشور انتخاب کردم واس بیکینی راحت شدم بدون سوختگی موهامم کاملا رفت ینی یک ماه کامل هیچ رویشی نداره

واس بدنمم تیتانیوم میرم هرچند ماه خوبه

میگم الان منم ک موهام کلفت شده دوباره برم لیزر ممکنه برن؟! و اینکه بعد بارداری دوباره برنمیگرده موها ...

تو تایم بارداری چون هورمونا بهم میریزه ممکنه برگشت داشته باشه

ی دستگاه خوب انتخاب کن

شنیدم ولی کلفت بشه باید ادامه بدیتو دوره بارداری بر میگرده ولی بعد از زایمان دوباره ریزش داره.

من الان چونه و گردنم کلفت شده نمیدونم برم لیزر یا نه میترسم برم بقیه صورتمم کلفت بشه

اگ فقط ناحیه گردنوچونه بزنم ب بقیه صورت کار نداره مثلا اشعه ب اونجا بخوره